Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Puhelinpalvelumme ovat poikkeuksellisesti suljettuina 3-4.11. Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00
Asiakaspalvelun aukiolo: Arkisin 9.00-16.00
Hei!Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Palvelumyymälämme on poikkeuksellisesti suljettuna 3-4.11. Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuKylpyhuonePoreammeet1 tuotetta ryhmässä:

Poreammetarvikkeet

Ei ole mitään parempaa kuin rentouttava ja ylellinen porekylpy oman kylpyhuoneen rauhassa. Poreammeesta kannattaakin pitää hyvä huoli, jotta se pysyisi puhtaana ja toimivana. Meiltä löydät laadukkaat poreammetarvikkeet, joilla huollat poreammeesi ammattimaisesti. Esimerkiksi laadukas poreammeen puhdistussetti varmistaa tyylikkään ammeesi pysymisen aina hygieenisenä ja puhtaana, ja kylpytuoksut lisäävät porekylvyn nautinnollisuutta. Laita siis tarvikkeet kuntoon ja vie porekylpysi uudelle tasolle!

Käytännölliset poreammetarvikkeet lisäävät kylpyhetkiesi nautintoa

Ensiluokkaisen poreammeen oikeanlainen huolto sujuu mukavasti poreammeille tarkoitetuilla tuotteilla. Tilaa Taloon.comista poreammeen puhdistussetti, jolla pidät hyvän huolen laadukkaasta poreammeestasi niin, että se pysyy hygieenisenä ja hyvän näköisenä. Setissä tulevilla klooritableteilla ja puhdistusaineella bakteerit saavat kyytiä, ja poreammeen säännöllinen puhdistus käykin helposti sekä vaivattomasti. Tunnelmallisten kylpytuoksujen avulla luot kylpyhetkestä entistäkin rentouttavamman ja nautinnollisemman. Laadukas ja näyttävä poreamme on kylpyhuoneen kohokohta. Kun ylläpidät sen puhtautta, varmistat ammeen pysyvän uudenveroisena ja kylpyvalmiina pitkään. Sitten on mukava rentoutua ylellisessä porekylvyssä aina, kun mieli tekee!

Tilaa poreammetarvikkeet rentoihin hetkiin nyt Taloon.comin valikoimista

Poreammeen lisäksi kannattaa pitää huolta myös koko kylpyhuoneen siisteydestä ja tunnelmallisuudesta, jotta voit nauttia porekylvystä täysin rinnoin ja hyvällä mielellä. Tunnelmallisen ja käytännöllisen kylpyhuoneen sisustus käy sitä paitsi helposti, sillä meiltä Taloon.comista löydät tyylikkäät ja tunnelmalliset kylpyhuonevalaisimet kaikkiin tyyleihin ja vaativammankin sisustajan makuun tunnetuilta design-valmistajilta. Myös laadukkaat ja näyttävät kylpyhuonekalusteet löydät varsin monipuolisista valikoimistamme, ja ensiluokkaiset laatutuotteet kestävät aikaa ja käyttöä. Tunnelmallinen kylpyhuone on avain rentoihin ja nautinnollisiin hetkiin, niin poreammeessa lekotellen kuin muulloinkin. Tervetuloa arjen laatua parantaville ostoksille Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Poreammeen puhdistussetti Noro Clean & Aroma Kit
77 € 86.00 € Poreammeen puhdistussetti Noro Clean & Aroma Kit Noro ALE 10% JUURI NYT! KAMPANJA
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja