Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Etusivu10236 tuotetta ryhmässä:

Rakennustarvikkeet

Kaikki, mitä rakentamiseen tarvitset, löydät kätevästi Taloon.comista! Kattava valikoimamme sisältää muun muassa Heavy Express -rakennustarvikkeet, autotallit ja katokset, puutavaran, katot, eristämisen, ikkunat, takat ja piiput. Me luotamme laatuvalmistajien tuotteisiin, joilla rakentaminen ja laittaminen sujuu vaivattomasti ja lopputulos kestää aikaa ja käyttöä. Tehdään kerralla ja kunnolla!

Kestävä rakentaminen vaatii laadukkaat tuotteet

Oli tarvetta sitten isommille tai pienemmille hankinnoille, kannattaa katsoa ensiksi valikoimistamme. Laitoit sitten uutta taloa pystyyn tai remontoit ja kunnostat jo olemassa olevaa, tuotteistamme löydät nykyaikaiset ja toimivat ratkaisut kaikkiin tilanteisiin. Runsaista vaihtoehdoistamme on mukava valita myös esteettisesti miellyttävimmät tuotteet. Tuotteiden asennusohjeet ovat apunasi vaivattomaan asennukseen, ja tuotetiedoista löydät tarkemman informaation tuotteesta, jotta voit olla varma, että ostoksesi menee kerralla nappiin. Valitse laadukkaat luottotuotteet, kun haluat arjelta ja elämiseltäsi toimivaa käytännöllisyyttä ilman turhaa häsellystä. Kerralla hyvin rakentamalla säästää aikaa ja rahaa, ja näillä tuotteilla on helppo onnistua!

Käytännöllinen rakentaminen säästää aikaa ja vaivaa

Kun tarvitset rakentamiseen innovatiivisia ratkaisuja ja arjen käytännöllisyyttä, käänny meidän puoleemme. Tarjoamme laajan valikoiman huippumerkkientuotteita erilaisin rakennusprojekteihin ja valikoimistamme löydät myös kaikki monipuoliset työtarvikkeet, kuten työkalut ja työvaatteet aina reiluin hinnoin ja ostoehdoin. Rakennusprojekti ja remontoiminen on iso rupeama, johon et varmasti kaipaa ikäviä yllätyksiä tai ylimääräisiä ongelmatilanteita. Panosta siis laadukkaisiin tuotteisiimme ja kestäviin materiaaleihin, niin voit nauttia hommien sujuvuudesta ja keskittyä välillä myös muuhun elämään. Taloon.com on aina mukanasi laittamassa ja rakentamassa käytännöllisempää arkea!

Lue lisää ▼
0.00