Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuInfo0 tuotetta ryhmässä:

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispvm: 14.8.2007, muokattu 5.4.2018

1. Rekisterinpitäjä

  • Taloon Yhtiöt Oy
  • Junailijankatu 15
  • 11100 RIIHIMÄKI
  • Puh. 010-440 9200

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

  • Kimmo Lähteenmäki
  • 010 440 9202

3. Rekisterin nimi

Taloon Yhtiöt Oy:n asiakasrekisteri


4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

Taloon Yhtiöt Oy:n asiakasrekisterin avulla ylläpidetään asiakassuhteita, kontrolloidaan tilausten toimitusta ja laskutusta. Henkilötietolaki (523/1999 8 §)


5. Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisterissä tallennamme seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoitetiedot
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Henkilöturvatunnus/Y-tunnus (tiliasiakkaat)

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakasrekisterin yhteys- ja muut asiakkuustiedot saadaan asiakassuhteen syntyessä ja sen aikana asiakkaan rekisterinpitäjälle tekemistä ilmoituksista.

Asiakassuhde katsotaan alkaneeksi, kun asiakas joko:

  1. tilaa tuotteita Taloon.com-kauppapaikasta
  2. osallistuu Taloon.com-kauppapaikassa olevaan kilpailuun/arvontaan
  3. tilaa Taloon.com-uutiskirjeen tai
  4. rekisteröityy Taloon.com:n kanta-asiakkaaksi kauppapaikassa

7. Tietojen luovutus ulkopuolisille ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä.

Asiakastietojen tallennukseen käytämme tarkkaan valikoitujen toimittajien ohjelmistoja. Osa näistä toimittajista sijaitsee EU alueen ulkopuolella. Tällaisia toimittajia ovat mm.

Google, Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Zendesk, Zendesk GLOBAL HQ, 1019 Market StSan Francisco, CA 94103, USA


8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Taloon Yhtiöt Oy:n käytössä olevat tietojärjestelmät ja tiedostot ovat suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Taloon Yhtiöt Oy:n työntekijöillä ja Taloon Yhtiöt Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00