Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Etusivu6814 tuotetta ryhmässä:

Sähkötarvikkeet

Taloon.comissa on todella laaja valikoima sähkötarvikkeita. Tarvitsetpa sitten UPSia, ryhmäkeskusta, pistorasiaa tai katkaisinta, meiltä löytyy kaikki etsimäsi. Valikoimamme sisältää usean valmistajan laadukkaat ja edulliset tuotteet niin kodin, mökin tai vaikkapa pihavaraston sähköasennuksiin ja laitteisiin. Saat näppärästi kaiken tarvitsemasi yhdestä paikasta tilaamalla tuotteet Taloon.comista. Eikä siinä vielä kaikki, sillä ostoksesi toimitetaan suoraan kotiisi! Taloon.com on netissä toimiva tavaratalo sähköasentajille!

Kaikki sähköasennuksiin edullisesti ja vaivattomasti

Taloon.comista löydät kaikki sähköasennuksissa tarvitsemasi tuotteet yksittäisistä kytkimistä ja komponenteista aina valmiiksi rakennettuihin järjestelmiin, jotka saat tilattua näppärästi yhdellä koodilla miettimättä kaikkia yksityiskohtia ja osia itse. Otetaanpa esimerkki: Onko haaveissa aurinkosähkö mökille tai kotiin? Meiltä saat sekä yksittäiset aurinkopaneelit että valmiiksi mietityn kokonaisen järjestelmän sopivalla teholla ja asennusohjeineen. Tutustu valikoimaamme ja tee valintasi. Aurinkosähköjärjestelmällä sähkölaskusi pienenevät tai saat sähkön vaikkapa saareen, johon johdon vetäminen olisi kallista. Tutustu mahtavaan valikoimaan ja huomaat, että Taloon.com on oikea paikka hankinnoillesi.

Sähkötarvikkeet moneen paikkaan ja tilanteeseen

Taloon.comin sähkötarvikkeilla saat rakennettua melkein mitä vain. Huomaa myös sähköllä toimivat laitteet, kuten valaisimet, jotka ovat kokonaan omassa, laajassa kategoriassaan nettisivustollamme. Taloon.com toimittaa kaikki tarvittavat sähkötarvikkeet edullisesti ja nopeasti suoraan kotiisi. Hinnoittelumme on valmiiksi kilpailukykyistä, ja lisäetuja saat erilaisista kampanjoistamme, jotka löytyvät sivuiltamme. Lisäksi säästyt monelta vaivalta tilatessasi tuotteet suoraan kotiisi. Lue sivujemme tekstit ja asennusohjeet jotta tilaat oikeanlaiset laitteet ja tarvikkeet projektiisi. Tarvittaessa asiakaspalvelumme auttaa mielellään, sillä saat apua joko puhelimitse tai yhteydenottolomakkeemme kautta. Testaa meidät ja totea itsekin, että taloon.com on suurenmoinen rautakauppa myös laadukkaiden sähkötarvikkeiden hankinnassa.

Lue lisää ▼
0.00