Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuPihaPiharakentaminen1 tuotetta ryhmässä:

Siirtonurmi

Siirtonurmella kaunis viheriö nopeasti – laita siis pihasi edustuskuntoon käytännöllisten ja tyylikkäiden nurmikko-tuotteidemme avulla! Taloon.comista löydät kätevästi niin siirtonurmet, reunakivet, puutarha-aidat kuin rajausreunatkin edustavan pihamaan laittoon. Kesällä on omalla pihalla mukava oleskella, kun nurmikko on kunnossa ja tyylikkäänä. Nurmikonreunakivet ja puutarha-aidat myös rajaavat nurmikkoalueet kauniisti, ja kokonaisuutena on näyttävä ja viihtyisä piha. Meiltä löydät kaikki kaipaamasi nurmikkotuotteet yhdestä osoitteesta!

Hanki pihallesi nurmikko, joka huomataan

Oma piha on asia, joka ilahduttaa ja tarjoaa monia mahdollisuuksia kaikenlaiseen kesäiseen toimintaan. Siksi pihasta kannattaakin pitää huolta, niin että siellä on mukava oleskella ja puuhastella – ja kehtaa sitten kutsua vieraitakin kylään. Käytännöllisellä siirtonurmella saat pihaasi kauniin ja kestävän nurmikon nykyaikaisesti, ja sen asentaminen käy helposti. Näyttävä nurmikko onkin monen pihan kohokohta, ja mahdollistaa monenlaisen pihalla harrastamisen. Kaunis pihanurmi saa koko pihan näyttämään viihtyisältä ja kohottaa talonkin ilmettä. Myös erilaiset nurmikon reunustamismahdollisuudet lisäävät pihaasi selkeää ja siistiä tunnelmaa sekä suojelevat nurmikkoalueita pitäen ne erillään kulkuväylistä. Hanki unelmiesi piha nyt Taloon.comin avulla ja nauti kesästä kotonasi ihan uudella tavalla!

Näyttävä nurmikko hoituu pihallesi helposti Taloon.comin avustuksella

Kun haaveenasi on viihtyisä ja tunnelmallinen piha, jossa on mukava harrastaa tai istua iltaa, käänny Taloon.comin puoleen. Kauniilla pihalla vallitsee miellyttävä tunnelma, ja kesäiltojen parhaita hetkiä onkin omalla pihalla istuskelu. Meiltä löydätkin erilaisten nurmikko-tuotteiden lisäksi myös puutarhakalusteet sekä terassit viihtyisään ja käytännölliseen pihaan. Tule laittamaan unelmien pihaasi Taloon.comin kanssa ja löydät varmasti juuri omalle pihallesi sopivimmat ratkaisut ja tyylikkäimmät tuotteet!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
TILAPÄISESTI LOPPU
Siirtonurmi Finnurmi
7.50 € / m²
Finnurmi
Siirtonurmi Finnurmi
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 15.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00