Silityskeskukset

Silityskeskuksella tarkoitetaan silitysrautaa, jossa silityksessä käytettävä höyry tuotetaan erillisessä yksikössä ja johdetaan silitysrautaan. Itse silitysrauta on yleensä tavallista höyrysilitysrautaa kevyempi, koska silitysraudan sisällä ei ole vettä, vaan vesi täytetään erillisen yksikön säiliöön. Erillisen yksikön vesisäiliö on yleensä suuri, jopa useita litroja. Tämä varmistaa, että yhdellä täytöllä pystytään silittämään todella pitkiä aikoja. Yleensä vesisäiliö voidaan myös täyttää ilman jäähtymisaikoja. Tilaa nyt Taloon.comista silityskeskus arkeasi helpottamaan.

Silityskeskuksella silität helposti suuria määriä

Taloon.comista löydät jokaiseen silitystarpeeseen sopivan silitysraudan. Silityskeskus on höyrysilitysrauta, jossa höyry tuotetaan erillisessä yksikössä. Erillisen keskuksen etuna on se, että höyryä pystytään tuottamaan huomattavasti suurempia määriä ja siliämisvaikutus tehostuu. Itse silitysrauta on myös tavallista höyrysilitysrautaa kevyempi, koska vesi on raudan sijasta erillisessä yksikössä. Silityskeskuksen tuottaman höyryn määrää voidaan säädellä, jolloin saadaan juuri sopiva määrä höyryä kulloisellekin silitettävälle tekstiilille.

Silityskeskus on ahkeran silittäjän apuri

Silityskeskuksesta on paljon silittävälle hyötyjä. Silityskeskus kuumenee nopeasti ja tuottaa suuren määrän höyryä, jota voi säännöstellä. Lisäksi voit höyryttää vaatteita pystyasennossa, mikä helpottaa silitystyötä varsinkin vaatteiden kanssa jotka siliävät jo kevyellä höyrytyksellä vaateripustimessa roikkuessaan. Myös verhojen silittäminen pystyasennossa onnistuu verhojen ollessa paikallaan. Käsi ja hartia säästyvät turhalta rasitukselta, koska silitysrauta on tavallista kevyempi. Voit myös silittää pitkiäkin aikoja putkeen, sillä silityskeskuksesta vesi ei lopu kesken suuren säiliön ansiosta. Jos sinulla on siis paljon silitettävää niin silityskeskus kannattaa hankkia.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero