Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-16.00)
Arkisin 8.30-19.30
Kesälauantaisin
10.00-16.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Suljettu 10.5.

Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Kesälauantaisin 10.00-16.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuInfo0 tuotetta ryhmässä:

Tietosuojaseloste


Tämä on Taloon Yhtiöt Oy:n henkilötietolain (1999/523) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste.

Laadittu 13.3.2018. Viimeisin muutos 24.4.2018

Rekisterinpitäjä

Taloon Yhtiöt Oy (“Taloon.com”)
Junailijankatu 15
11100 Riihimäki
y-tunnus: 1870108-3

Yhteydenotot

Jos teillä on kysyttävää henkilötietojenne käsittelystä, haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, voitte ottaa yhteyttä sähköpostitse: asiakaspalvelu(a)taloon.com.

Rekisteröityneenä käyttäjänä voitte muuttaa omia tietojanne tai peruuttaa uutiskirjeen kirjautumalla henkilökohtaisille sivuillenne: https://www.taloon.com/tunnus/kirjaudu

Käyttäjän suostumus

Huomioittehan, että tilaamalla uutiskirjeemme ja/tai rekisteröitymällä verkkosivustollemme ja/tai tilaamalla tuotteitamme, annatte suostumuksenne tietojenne tallennukseen. Toimitetun tilauksen osalta tiedon säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain (1997/1336 § 10) mukaisesti.

Kerätyt henkilötiedot

Taloon.com kerää ja käsittelee henkilötietojanne kun teette tilauksen verkkokaupastamme, rekisteröidytte sivustomme www.taloon.com käyttäjäksi, tilaatte uutiskirjeen ja/tai osallistutte Taloon Yhtiöt Oy:n järjestämiin kilpailuihin. Keräämme tietoja vierailustanne myös evästeiden avulla. Lisätietoja evästeistä löydätte tämän tietosuojaselosteen lopusta.

Henkilötietoja käytetään asiakaspalvelun, liiketoiminnan ja verkkokaupan kehittämiseen; tilausten toimitukseen, käsittelyyn ja arkistointiin; kohdennetun sisällön ja markkinoinnin tarkoituksiin sekä analysointiin ja tilastointiin.

Kuka voi käyttää henkilötietojanne

Taloon Yhtiöt Oy:n työntekijöillä ja Taloon Yhtiöt Oy:n toimeksiannosta ja lukuun toimivien alihankkijoiden ja yhteistyökumppanien työntekijöillä on oikeus käyttää henkilötietoja eri käyttöoikeustasojen mukaisesti työtehtävän edellyttämällä tavalla.

Henkilö- ja käyttäjätietojen suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti.

Taloon Yhtiöt Oy:n järjestelmissä joihin tieto on tallennettu, on eri käyttäjätasoja, joten käyttäjä saa työtehtävänsä edellyttämän ylläpito- tai selausoikeuden tietoihin. Kullakin määritellyllä käyttäjällä tai käyttäjäryhmällä on oma käyttäjätunnus ja salasana.

Evästeet

Eväste eli cookie on lyhyt tekstitiedosto, jonka verkkopalvelin pyytää saada tallentamaan tietokoneelle (ml. mobiililaitteet) vierailijan tunnistamiseksi verkkosivustolla. Evästeiden avulla palveluntarjoaja voi kehittää palveluaan entistä asiakasystävällisemmäksi, analysoimaan sivustonsa käyttöä ja tarjota asiakkailleen kohdennettuja tuotesuosituksia, tarjouksia ja muita etuja.

Käyttäjä voi torjua evästeiden käytön käyttämänsä selaimen asetuksista tai poistamalla evästeet selaimestaan verkkopalvelun käytön lopetuksen jälkeen. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saa selaimen valmistajan ohjeista. Verkkopalveluun sisältyvät toiminnot voivat kuitenkin edellyttää evästeiden hyväksymistä toimiakseen.

Evästeet taloon.com sivustolla

Käytetyt evästeet voivat olla pitkä- tai lyhytkestoisia. Pitkäkestoiset evästeet pysyvät tallessa sille asetettuun aikarajaan asti. Pysyviä evästeitä käytetään mm. tallentamaan aikavälin, jonka aikana kävijää ei vaivata ‘uutiskirjeen tilaus’ -ponnahdusikkunalla.

Lyhytaikaiset (ns. istuntokohtaiset) evästeet tallentuvat vain verkkosivustolla vierailun ajaksi käyttäjän laitteelle. Lyhytaikaisilla evästeillä pidetään tallessa esimerkiksi osoitetiedot, jotta käyttäjä ei joudu tallentamaan yhteystietojaan uudestaan ne kerran syötettyään kassalla.
Lyhytaikainen eväste häviää heti, kun verkkoselain suljetaan.

Kolmansien osapuolien käyttö sekä tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Käytämme kävijätietojen analysointiin, markkinoinnin uudelleenkohdistamiseen ja bannerimainontaan sellaisten ulkopuolisten tahojen palveluja, jotka käyttävät sivustoillamme evästeitä. Tällaisia palveluntarjoajia ovat seuraavat tahot:

Bronto: Bronto Software, LLC, Washington Building 324 Blackwell Street, Suite 410 Durham, NC 27701, USA
Google Analytics: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Criteo: Criteo CIL, 32 Rue Blanche, 75009 Paris, France
Bazaarvoice:Bazaarvoice Inc. 10901 Stonelake Blvd, Austin, TX 78759, USA
Nosto: Nosto Solutions Oy, Bulevardi 21, 00180 Helsinki, Finland
Doubleclick by Google: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
Facebook: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA
Instagram: Instagram HQ, 200 Jefferson Dr, Menlo Park, CA 94025, USA
Pinterest: Pinterest Inc. 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-4904, USA
Twitter: Twitter Inc. 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA
Youtube: Youtube LLC, 901 Cherry Avenue, Second Floor, San Bruno, CA 94066, USA

Käyttäessänne www.taloon.com sivustoa annatte suostumuksenne, että voimme käyttää evästeitä edellä mainituin tavoin.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00