Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihaGrillit ja savustimet0 tuotetta ryhmässä:

Tiiligrillit

Tiiligrilli on kestävä ja käytännöllinen grilli paikkoihin, jonne haetaan pysyvää grilliratkaisua. Tiiligrillin voi muurata esimerkiksi takapihalle tai erilliseen kesäkeittiöön. Nykyaikaisessa tiiligrillissä pystyy yleensä polttamaan puuta, hiiltä, tai brikettejä. Tiiligrilliin on usein yhdistetty myös osa, jossa voi valmistaa ruokaa paistinpannulla tai kattilalla esimerkiksi kaasun avulla. Tällainen monipuolinen grillikokonaisuus onkin jo kaiken kattava kesäkeittiö, jossa voi valmistaa mitä tahansa ruokia mukavasti ulkoilmasta nauttien. Tiiligrilli onkin oivallinen vaihtoehto kestäväksi pihagrilliksi. Valikoimissamme on esimerkiksi suositut Tiilerin tiiliset kesäkeittiöt, jotka muurataan aidosta Tiileri-tiilestä.

Tiiligrilli kotiin tai mökille

Tiiligrilli kannattaa hankkia sinne missä ruokaa laitetaan paljon ulkosalla. Toisille se on oma takapiha, toisille kenties vapaa-ajan asunto. Ruuanlaitto ulkona on kesällä todella mukavaa ja kesäkuumalla ei tarvitse turhaan kuumentaa sisätiloja hellan lämmöllä. Toisaalta pimenevinä syysiltoina grilli antaa miellyttävää lämpöä ja tunnelmaa ulkona aikaa viettäville. Tiiligrilli on varsin perinteinen ja todella kestävä ratkaisu. Tiiligrilli on tehty kestämään sään vaihteluita ja erillisen piipun avulla savut nousevat poispäin eivät näin häiritse kokkailuhetkeä.

Kestävä tiiligrilli on perinteinen ratkaisu

Tiiligrilli on vastalause kertakäyttöisyydelle. Tiiligrilli on tehty kestämään ja kuluvia osia kuten grilliritilän voi tarvittaessa vaihtaa uuteen. Grilliritilät ja muut irto-osat kannattaa säilyttää sateelta suojassa silloin kun grilli ei ole käytössä. Niin pidennät tuntuvasti niiden käyttöikää. Valikoimissamme olevissa tiiligrilleissä on mukavasti säilytystilaa myös grillitarvikkeille, joten voi vain nostaa grillausvälineet niille tarkoitettuun tilaan grillauksen päätyttyä. Meiltä löydät myös kaasukeittimellä varustetun tiiligrillin, joka tuo lisää mahdollisuuksia ruuanlaittoon.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00