Toro lumilingot

Toro-lumilingot poistavat lumen pihoilta ja ajoväyliltä nopeasti, tehokkaasti ja varmasti. Toron lumilingoissa yhdistyvät kestävyys ja kehittynyt tekniikka, joten voit lingota lunta aivan kuin ammattilainen. Luotettavat lingot toimivat talvesta toiseen ja ilahduttavat aina, kun sataa lunta. Älykkäät toiminnot tuovat lisää tehoa vaativiin olosuhteisiin. Toron lumilinkojen moottoreissa on leikkurien tapaan erikoissäädin, joka antaa aina tarvittaessa nopeasti tehoa. Raskas vauhtipyörä auttaa moottoria linkoamaan paksuja kinoksia. Talvella sääolosuhteet voivat olla hankalia, mutta Toro-lumilingolla lumitöistä selviää helpommalla. Taloon.comin valikoimasta löydät tehokkaat Toro-lumilingot kaikkiin tarpeisiin.

Valitse sähkötoiminen, yksivaiheinen tai kaksivaiheinen lumilinko

Toron valikoimasta löytyy sähkötoimisia, yksivaiheisia sekä kaksivaiheisia lumilinkoja. Näppärä sähkötoiminen lumilinko soveltuu betoni- ja asfalttialustoille, jalkakäytäville ja päällystetyille tasanteille. Se on omiaan pienille 2-4 auton pihateille. Astetta järeämpiä ovat yksivaiheiset lumilingot, jotka sopivat parhaiten 4-8 auton pihateille ja enintään 23 cm syvälle lumelle. Tehokkaimmat kaksivaiheiset lumilingot soveltuvat betonin ja asfaltin lisäksi myös sora-alustoille. Ne palvelevat mainiosti isompia pihateitä ja soveltuvat yli 15 cm:n lumikinoksille.

Uraauurtavaa lumenluontia Toro-lumilingoilla

Haluatko lumilingon hyödyt ilman polttoaineen käytön vaivaa? Toron pienet ja sähkötoimiset lumilingot yllättävät tehokkuudellaan. Sähkötoiminen lumilinko käynnistyy joka kerta eikä vaadi juurikaan huoltoa. Se on ympäristöystävällinen valinta, joka on vaivaton liikutella ja helppo varastoida. Pienikokoinen ja näppärä sähkötoiminen lumilinko on mainio valinta pienemmälle pihalle. Jos tarvitset lumilingon vaativampaan käyttöön, kannattaa satsata kaksivaihelinkoon, jossa on tehokas moottori ja ammattitasoinen kierukkaterän hammaspyörästö. Karkaistut hammaspyörät on suunniteltu kestämään kovaakin kuormitusta tehokkaasti ja luotettavasti. Kookkaiden kierukkaterien avulla jopa tiiviiksi pakkautunut lumi on helppo poistaa pihatien päästä. Tilaa juuri sinun pihaasi sopiva Toro-lumilinko kätevästi netistä!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero