Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuKodinkoneetImurit3 tuotetta ryhmässä:

Tuhkaimurit

Tuhkaimurilla on helppo puhdistaa tulipesistä tuhka, noki, hiilet ja lastut ilman, että hankala sotku ja terveydelle haitalliset aineet leviävät ympäristöön. Tuhkalapiota käyttäessä tuhka voi levitä ympäriinsä, ja hienojakoinen pöly voi leijailla aivan huomaamatta sotkemaan huonekaluja ja tekstiilejä. Takat, puukiukaat, vesipatojen pesät, kamiinat ja grillit vetävät huomattavasti paremmin, kun siivoat tulipesää säännöllisesti. Ahtaista koloista tuhkaa voi olla vaikea saada lapioon, mutta imurilla saat imettyä kaikki palamisjätteet hankalistakin paikoista. Taloon.comista saat tuhkaimurin kätevästi tukkuhintaan.

Puhdista tulipesät tuhkaimurilla

Tuhkien poistaminen käytettävistä tulisijoista nuohouskertojen välillä on tärkeää. Tuhkalapion ja sinkkiämpärin käytön sijaan voit imaista tuhkat suoraan tuhkaimuriin, joka sulkee erittäin hienojakoisenkin tuhkapölyn tiiviiseen säiliöön. Suodattimella varustettu tuhkaimuri suojelee myös huoneilmaa terveydelle haitallisilta aineilta, kuten raskasmetalleilta. Tuhkaimuriin kertyvää puhdasta puutuhkaa voi myös hyödyntää esimerkiksi pihan kalkituksessa, lannoituksessa ja tuholaistorjunnassa. Kiinnitäthän huomiota siihen, soveltuuko tuhkaimuri pelkästään kylmälle, vai myös kuumalle tuhkalle.

Palamisjätteet pois imurilla

Puhtaampien ja taloudellisten tulien lisäksi säännöllinen tuhkan imurointi pitää myös tulisijojen metalliosat kunnossa, sillä palamisjäte voi ajan myötä vaurioittaa pintoja. Takka, saunan kiuas, vesipata, kamiina ja grilli kiittävät, kun pidät ne puhtaana tehokkaalla tuhkaimurilla. Kertyneen palamisjätteen poistaminen edistää myös turvallisuutta, kun mahdollisesti palovaaraa aiheuttava jäte puhdistetaan säännöllisesti pois. Pidä tulisijasi kunnossa ja turvallisena, ja tilaa nyt tuhkaimuri edullisesti Taloon.comista.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Tuhkaimuri Ribimex Cenetop
99 €
Ribimex
Tuhkaimuri Ribimex Cenetop UUTUUS!
Tuhkaimuri Einhell TC-AV 1200
43.49 €
Einhell
Tuhkaimuri Einhell TC-AV 1200
Tuhkaimuri Ribimex Cenerill
69 €
Ribimex
Tuhkaimuri Ribimex Cenerill
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
Teho
Jännite
Korkeus
Halkaisija
0.00