Artweger

Artweger-pyykinkuivaustelineet ovat todellisia pienen tilan tehopakkauksia. Seinään kiinnitettävät telineet pakkautuvat erittäin pieneen tilaan, joten ne sopivat erinomaisesti ahtaampiinkin kylpyhuoneisiin tai vaikkapa parvekkeelle. Haitarimalliset Artweger Ruck-Zuck -telineet on valmistettu säänkestävästä alumiinista, joten ne ovat omiaan esimerkiksi parvekkeilla ja katoksissa, mutta sopivat myös sisätiloihin. Taloon.comin valikoimista löydät myös muutkin Artweger-pyykinkuivaustelinemallit. Tutustu ja tilaa omasi jo tänään!

Näppärät Artweger-pyykinkuivaustelineet ahtaisiin tiloihin

Kokoontaittuvat Artweger-pyykinkuivaustelineet säästävät arvokasta lattiatilaa. Koska telineet on kiinnitetty seinään, ne ovat aina helposti saatavilla, eivätkä koskaan pyöri turhaan jaloissa. Valikoimissa on useita eri kokoisia malleja, joten voit valita itsellesi sopivimman huoneen koon tai ripustustilan mukaan. Lattialle asetettavat pyykinkuivaustelineet ovat helposti tiellä, varsinkin jos asunnossa on vähän tilaa, mutta Artweger-telineiden kanssa tätä ongelmaa ei ole. Näppärät pyykinkuvaustelineet tekevät pyykkihuollosta helpompaa, ja tuovat lisää ripustustilaa myös isompiinkin asuntoihin.

Haitarimalliset Artweger Ruck-Zug -telineet Taloon.comista!

Haitarimallisia Artweger Ruck-Zug -pyykinkuivaustelineitä on käytetty jo yli 50 vuotta, ja ne ovat edelleen suosittuja. Alumiinista valmistetut, ikoniset kuivaustelineet ovat laadukkaita ja kestäviä, ja ne sopivat hyvin myös ulkotiloihin. Kiinnitä haitarimallinen pyykinkuivausteline esimerkiksi parvekkeelle, katokseen tai muuhun säältä suojattuun paikkaan. Kun kuivausteline ei ole käytössä, on se helppo työntää kasaan, jolloin se ei vie ylimääräistä tilaa eikä ole kulkureittien tukkeena. Artwegerin pyykinkuivaustelineet ovat taattua eurooppalaista laatutyötä –helpota pyykinpesuasi ja tilaa omasi jo tänään!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero