Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 Puhelinmyynti suljettu 6.12.
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuPiharakennuksetPihasaunat0 tuotetta ryhmässä:

Valmissaunat

Valmissauna on pihasauna, joka toimitetaan tontillesi kokonaisena. Löylyvalmis pihasauna on helpoin mahdollinen pihasauna, sillä se toimitetaan sinulle ”lisää vain vesi” -periaatteella. Valikoimistamme löydät esimerkiksi Timberhirsi Oy:n SaunaJoonas-valmissaunat, joiden jäljittelemätön tyyli ja viimeistelty ulkonäkö ovat vertaansa vailla. Suomalaiseen arkeen kuuluu sauna erottamattomana osana ja pihasaunassa on oma tunnelmansa, jota ei sisäsaunassa tavoita. Valmissauna on omiaan sinulle, jos aika tai viitseliäisyys eivät riitä saunapaketin pystyttämiseen. Valmissauna on nimensä mukaisesti löylyvalmis!

SaunaJoonas Ready on valmissauna

Valikoimissamme on Timberhirsi Oy:n SaunaJoonas Ready -valmissaunat, jotka valmistetaan Suomen Haapavedellä. SaunaJoonas valmissauna on 100% suomalaista työtä. Valmissaunaasi voit räätälöidä mieltymyksiesi mukaan esimerkiksi kaupunki- tai maalaismaisemaan sopivaksi. Voit valita nurkkatyypin ja kattotyypin mieltymystesi mukaan. Voit tilata pihasaunasi myös valmiiksi sähköistettynä ja LED-valoilla varustettuna. Pohjakuvakin voidaan tarvittaessa kääntää peilikuvaksi. SaunaJoonas valmistetaan laadukkaasta kuusihirrestä. SaunaJoonas-valmissaunaan voit tilata lisäosana myös terassin. Timberhirsi valmistaa pihasaunat yli 20 vuoden kokemuksella.

Valmissaunat ja muut pihasaunat helposti Taloon.comista

Riippuen siitä, kuinka paljon kesälomastasi haluat käyttää saunan kokoamiseen, voit valita joko elementeistä tai puuosatoimituksena toimitettavan pihasaunan, tai sitten voit tilata valmissaunan, joka nimensä mukaisesti on valmis. Löylyvalmis pihasauna on sinua varten, mikäli et viitsi kuluttaa aikaasi rakennuspuuhissa tai muuten vain haluat valmista todella nopeasti. Valitse juuri sinulle sopivin vaihtoehto ja tilaa jo tänään! Toinen helppo ja edullinen vaihtoehto pihasaunaksi on tynnyrisauna. Pihasaunan kaveriksi löydät meiltä myös muut piharakennukset, kuten grillikatokset.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00