Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Lauantaina 18.8. suljettu
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Lauantaina 18.8. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuTyökalutPorakoneet, ruuvinvääntimetAkkuporakoneet0 tuotetta ryhmässä:

Wurth akkuporakoneet

Hanki laadukkaat, ammattilaisten suosimat Wurth akkuporakoneet nyt Taloon.comin verkkokaupasta. Meiltä tilaat Wurth laatua edustavat ruuvinvääntimet, iskevät ruuvinvääntimet, kulmaruuvinvääntimet, mutterinvääntimet, porakoneet ja poravasarat kätevästi kotiinkuljetuksella. Kaikkiin koneisiin sisältyy vähintään säilytyskotelo tai -laukku, laturi ja akut. Katso verkkokauppamme valikoimasta, mitä akkuporakoneita sinä voit tarvita omissa töissäsi. Muista myös käytännölliset ja toimivat työvaatteet sekä laikat, terät, kärjet ym. tarvikkeet, joilla helpotat töiden sujumista!

Ammattilaisten suosimat Wurth akkuporakoneet näppärästi netistä

Verkkokauppamme monipuolisesta akkukonevalikoimasta löydät myös laadukkaat Wurth akkuporakoneet. Wurth akkukoneiden kehityksessä on panostettu kestävyyteen, tehokkuuteen ja käytettävyyteen. Jopa sarjan pienimmissä 10.8V akkukoneissa on voimaa kuin pienessä kylässä. Tästä erinomainen esimerkki on iskevä ruuvinväännin, jolla on pienestä koostaan huolimatta suuri vääntömomentti ja joka kokonsa puolesta mahtuu ahtaisiinkin koloihin. Valikoimastamme poimit kätevästi myös vaativampaan työskentelyyn tehokkaat 14,4V koneet, joista löytyy entistä tehokkaampi iskevä ruuvinväännin ja voimakas akkuporakone, joka suoriutuu vaivatta kevyistä ja keskiraskaista ruuvaus- ja poraustöistä. Taloon.com tarjoaa akkukoneet myös kaikkein vaativimmille timpureille ja muille asentajille. Wurth 18V luokka sisältää erittäin tehokkaat akkukoneet suurella akkukapasiteetilla. Verkkokaupastamme löydät tehokkaat Wurth akkuporavasarat, akkuporat, mutterivääntimet ja mikä parasta – Wurth akkuporakoneet näppärässä säilytyskotelossa. Huomaathan, että saman tehoiset koneet voivat hyödyntää toistensa akkuja, joten et maksa turhasta!

Wurth akkuporakoneet ja muut työkalut nopealla toimituksella

Laadukkaat Wurth työkalut kannattaa hankkia suurenmoisesta rautakaupastamme, jossa tuotteisiin tutustuminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Etsi kiinnostavimmat tuotteet, vertaile ominaisuuksia sekä kokemuksia ja tee tilaus! Suurin osa tuotteistamme on saatavissa heti varastolta ja toimitus onnistuu jopa 1-3 arkipäivässä. Taloon.comista tilaat tuotteet näppärästi suoraan kotiin tai työmaalle!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00