Yleislähetin Celotron NO langaton sulkeutuville kärjille

66 €
Hinta: 52.90 /KPL
ALE
20%
KPL
 • Toimitusaika:
  n. 2-5 arkipäivää.
 • Toimitustapa: Toimitustapa
  Nouto Postista. Lähetys toimitetaan asiakkaan antamaa toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen ja asiakkaalle lähetetään saapumisilmoitus tekstiviestillä sekä sähköpostilla.
 • Toimituskulut tälle tuotteelle:
  -kun tilaus yhteensä alle 200 €: Rahti 5.9 €
  -kun tilaus yhteensä yli 200 €: Rahti 0 €
Celotron NO on sulkeutuville kärjille soveltuva yleislähetin, joka on päällä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa. Celotron NO mahdollistaa kaapeloitujen antureiden ym. tilatietojen yhdistämisen langattomasti Pulse- ja Supreme-laitteistoihin.

Tämä NC-malli soveltuu ainoastaan sulkeutuville kärkitiedoille, joita halutaan valvoa jatkuvasti. Huom! Relekärjen tulee olla potentiaalivapaa. Muunlaisten kärkitietojen yhdistäminen tähän lähettimeen aiheuttaa tuotteen välittömän rikkoutumisen, jota takuu ei kata. Tuote ei syötä ulkoisille antureille käyttösähköä. Ohjelmoidaan samaan tapaan kuin vuoto-/ovianturi.

Tuotetiedot:

 • Tuotemerkki: Celotron
 • Tuotenumero: CELOSUYL-NO
 • Yhteensopivuus: Celotron Supreme, Celotron Pulse
Esitä kysymys
Anna tuotearvostelu
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero