Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Puhelinpalvelumme ovat poikkeuksellisesti suljettuina 3-4.11. Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00
Asiakaspalvelun aukiolo: Arkisin 9.00-16.00
Hei!Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
Palvelumyymälämme on poikkeuksellisesti suljettuna 3-4.11. Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuKeittiöKeittiötasot ja välitilat1 tuotetta ryhmässä:

Betonitasot

Betonitasot valmistuvat laadukkaasti valikoimassamme olevilla tuotteilla. Korkealuokkaiset betonitasopinnoitteet on tarkoitettu betonipinnoille, ja ne estävät tehokkaasti erilaisten tahraavien ruoka-aineiden, kuten viinietikan imeytymisen uudelle betonipinnallesi. Käsittelyn jälkeen betonitasoasi ei koskaan tarvitse käsitellä tällä tuotteella uudelleen. Valikoimissamme ovat myös värit betonitasojen värjäämiseen. Väriaineita on saatavilla useissa eri väreissä ja sävyissä, joten sinäkin varmasti löydät sisustukseesi sopivan värin. Meiltä löytyy myös pigmentti betonin värjäämiseen. Se on helppokäyttöinen jauhe betonin läpivärjäykseen, ja lopputuloksena betonitasosi saa kauniin, haalistumattoman värin. Meiltä tilaat helposti myös lastat, hiontasetit, hiekkapaperit ja muut työkalut, sekä tarvikkeet, joita tarvitset betonitasosi tekemiseen

Kun sinulla on haaveena tehdä keittiöösi tai muualle asuntoosi taso betonista, käänny silloin meidän puoleemme. Betonitason teon ei tarvitse olla vaikeaa, siitä meillä on kokemusta siitä. Kerromme salaisuutemme sinullekin, sillä meidän laadukkailla tarvikkeillamme loihdit kotiisi edustavat ja ainutkertaiset betonitasot nopeammin kuin huomaatkaan. Verkkokaupastamme löydät myös muut keittiö-tuotteet, niin isot kuin pienetkin, ilman sen suurempaa vaivaa ja muutamalla hiiren klikkauksella.

Tyylikkäät itsetehdyt betonitasot keittiösi katseenvangitsijaksi

Minkään tekeminen ei ole vaikeaa, kun käytettävissä on kunnon tarvikkeet ja palava halu tehdä sekä nähdä oman kätensä jälki. Betonitasot valmistuvat hetkessä meiltä saatavilla betonitasopaketeilla, joissa on mukana jo kaikki tarpeellinen betonitason tekemiseen – vain betoni on erikseen tilattava tuote. Meiltä löytyy valkoinen kuivabetonikin tähän tarpeeseen. Tällä betonilla saat mahdollisimman sileän lopputuloksen, ja se sisältää myös erikoissekoitetta, joka tekee betonista helpommin käsiteltävää, kestävämpää sekä vähentää ilmakuplia betonivalusta. Meiltä tilaat helposti myös lastat, hiontasetit, hiekkapaperit ja muut työkalut, sekä tarvikkeet, joita tarvitset betonitasosi tekemiseen. Osta myös muut tarvikkeet verkkokaupastamme – kaikki yhdeltä istumalta!

Hanki laadukkaat betonitasot edullisesti netistä

Betonitasot valmistuvat laadukkaasti valikoimassamme olevilla tuotteilla. Korkealuokkaiset betonitasopinnoitteet on tarkoitettu betonipinnoille, ja ne estävät tehokkaasti erilaisten tahraavien ruoka-aineiden, kuten viinietikan imeytymisen uudelle betonipinnallesi. Käsittelyn jälkeen betonitasoasi ei koskaan tarvitse käsitellä tällä tuotteella uudelleen. Valikoimissamme ovat myös värit betonitasojen värjäämiseen. Väriaineita on saatavilla useissa eri väreissä ja sävyissä, joten sinäkin varmasti löydät sisustukseesi sopivan värin. Meiltä löytyy myös pigmentti betonin värjäämiseen. Se on helppokäyttöinen jauhe betonin läpivärjäykseen, ja lopputuloksena betonitasosi saa kauniin, haalistumattoman värin. Meiltä hankit samalla tilauksella myös tiskialtaat, kodinhoitoaltaat ja muut keittiötä kaunistavat tarvikkeet. Poikkea ostoksille!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Korrobetoni Fescon K 45 max raekoko 3,0 mm 25 kg säkki
13.50 € / SK Korrobetoni Fescon K 45 max raekoko 3,0 mm 25 kg säkki Fescon
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri