Terästasot

Kun sinulla on meneillään keittiösuunnittelu tai keittiöremontti ja mietit rakennuksesi tasoratkaisuja, löydät helposti puhtaana pidettävän ja käytännöllisen terästason meiltä. Teräksiset keittiötasot ovat erittäin käytännöllisiä siinä tapauksessa, että allas ja työtaso liittyvät saumattomasti toisiinsa. Sillä tavalla minimoidaan liitoskohdat, joihin muuten niin helposti kertyy likaa. Voit myös etsiä valikoimastamme omiin ratkaisuihisi sopivat tiskialtaat, kodinhoitoaltaat ja kaikki muut keittiöremonttia helpottavat elementit ja tarvikkeet. Tervetuloa kannattaville ostoksille.

Terästasot helposti puhtaana pidettäviin keittiöihin

Terästasot ovat helposti puhtaana pidettäviä ja siten myös hygieeninen ratkaisu esimerkiksi keittiötäsi ajatellen. Terästasot ovat myös kestäviä, ja ne myös sietävät jonkin verran kuumuutta. Valikoimassamme on tarjolla teräksinen työtaso, johon erikseen tilattavia lisätarvikkeita ovat erilaiset tiskipöydät, huuhtelukorit ja saippua-annostelijat. Kaikki siihen tilattavat lisätarvikkeetkin löydät kattavasta valikoimastamme. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittiötasomme ovat saatavilla monissa eri kokovaihtoehdoissa, joista voit valita työtilasi kokoon parhaiten sopivan. Voit myös tilata kattavasta valikoimastamme löytyviä kodinkoneita, kylmälaitteita, liesituulettimia sekä imureja.

Taloon.com tarjoaa laadukkaat terästasot kotiisi

Terästasot ovat ajaton ja tyylikäs ratkaisu kotiisi. Terästaso on myös käytännöllinen, sillä jos ratkaisusi on esimerkiksi ilman saumoja toisiinsa liittyvä allas ja työtaso, ei tiskialtaista roiskuva vesi joudu mistään pienistä liitoskohtien raoista rakenteisiin, vaan jää tiiviin terästason päälle. Siitä sen pystyy sitten helposti kuivaamaan, eikä mitään vahinkoa ole tapahtunut. Kun valinta tason suhteen on tehty, niin sitten vaan tilaamaan käytännölliset ja helposti puhtaana pidettävät terästasot verkkokaupastamme. Sen jälkeen terästasot asennetaan helposti paikoilleen, ja unelmiesi keittiö on valmis palvelemaan sinua ja perhettäsi pitkään. Muistathan vilkaista myös valikoimissamme olevat keittiöhanat. Tervetuloa mukavien ostosten rautakauppaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 2.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero