Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Pe 25.10. klo 8.30-16 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 10.00-15.00

Tiistaina 19.11. suljettu.
Keskiviikkona 29.5. ja Helatorstaina 30.5. asiakaspalvelu suljettu
  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
Pitkäperjantaina 19.4. sekä
Toisena pääsiäispäivänä
Ma 22.4. myymälä on suljettuna
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
Osassa postipaketteja on viiveitä, muut toimitustavat toimivat normaalisti. Seurantamme mukaan eilen saapuneet postipaketit olivat matkalla keskimäärin 2,4 arkipäivää.
EtusivuSaunaSaunat0 tuotetta ryhmässä:

Höyrystimet

Mitä voitkaan nykyaikaiseen saunakokonaisuuteen enää tarvita, kun kiuas, lauteet ja valaistuskin on jo kunnossa? No höyrystintä tietenkin! Taloon.comista tilaat laadukkaat ja uusimpaan tekniikkaan perustuvat höyrystimet nyt kotiinkuljetuksella, ja saat nautinnollisen höyrysaunan ominaisuudet helposti kotiisi. Luotettava ja käyttäjäystävällinen nykypäivän höyrystin vie saunaelämyksesi kokonaan uudelle tasolle, ja voit rentoutua saunassasi entistä monipuolisemmin höyrystimen avulla. Tutustu valikoimaamme ja tilaa oma huippuluokan höyrystimesi jo tänään!

Tilaa laadukkaat höyrystimet ensiluokkaisilla ja käytännöllisillä ominaisuuksilla

Ensiluokkaisella höyrystimellä luot erityistä tunnelmaa saunaasi. Valitse tehokas höyrystimesi hienoilla ja käyttöä helpottavilla ominaisuuksilla, kuten läsnäoloanturilla, huoltomuistuttimella ja erikseen ohjattavalla ohjauskeskuksella. Höyrystimen tuotetiedoista voit myös katsoa sen muut käytännön yksityiskohdat, kuten höyrystimen koon, tehon ja saunan suositellun koon. Kestävän höyrystimen voit myös valita esimerkiksi punaisena tai mustana, ja siihen on saatavilla erilaisia lisätuotteita, kuten höyrysuutin, magneettiventtiili ja elektroninen kytkin. Varustele tunnelmallinen saunasi nykyaikaisin tuottein, jotka tekevät siitä erityisen ja mukavuudeltaan ainutlaatuisen!

Taloon.comista löydät höyrystimet ja paljon muuta viimeisteltyyn saunakokonaisuuteen

Höyrystimellä varustellussa saunassa kelpaa heittää löylyä niin omassa rauhassa kuin yhdessä ystävien tai koko perheen kanssa. Ainutlaatuinen ja nautinnollinen saunakokemus syntyy laadukkaista ja huolella valituista tuotteista, jotka kestävät ja antavat saunaan oman lisänsä ominaisuuksiensa tai tunnelmallisuutensa puolesta. Katso valikoimistamme myös saunan lasiseinät varmasti tyylikkääseen ja nykyaikaiseen kokonaisuuteen. Pidäthän myös mielessä saunan huolto-osiomme. Saunan viihtyvyyteen ja mukavuuteen kannattaa panostaa, sillä onhan oma sauna nyt kodin parhaimpia iloja. Tervetuloa tekemään laadukkaimmat ja tyylikkäimmät hankinnat arkeen ja asumiseen Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00