Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Asiakaspalvelu suljettu pe 11.1.
Myymälä Tammisto Vantaa
Palvelemme Arkisin 10.00-20.00 Lauantaisin 10.00-18.00
tammisto@taloon.com Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuPihaAidat ja portitKoiratarhat ja -kopit4 tuotetta ryhmässä:

Koiratarhat

Koiran pitäminen aidatulla alueella on turvallisinta sekä koiran itsensä, että muiden eläinten ja ihmisten kannalta. Vastuullinen koiranomistaja hankkiikin koiralleen pihapiiriin sopivan jaloittelutilan, josta koira ei voi karata omille teilleen. Moni koira tuntee myös oman olonsa turvallisemmaksi, kun se on rajatulla alueella ja tietää että on turvassa myös omistajan poissa ollessa. Toiset koirat viihtyvät parhaiten ulkona säällä kuin säällä, joten silloin varsinkin ulkoilutiloihin kannattaa panostaa. Koira voi ulkoilla turvallisesti myös silloin kun omistaja ei ole koko ajan valvomassa. Taloon.comista löydät koiratarhat ja koiratarhan rakentamiseen soveltuvat materiaalit helposti kotiin toimitettuna. Valikoimissamme olevat siirrettävät koiratarhat sopivat loistavasti myös kissoille.

Koiratalossa on suojaa ja liikkumatilaa

Valikoimissamme on myös esimerkiksi Kymppitallien mahtava koiratalo, jossa koira saa sekä suojaa, että pääsee ulkoilemaan halutessaan. Siinäpä ihmisen parhaan ystävän paratiisi. Koiratalossa on liikkumatilaa useammallekin koiralle ja myös varastotilaa esimerkiksi koiran tarvikkeille. Aidatulla alueella koira voi ulkoilla turvallisesti ja se pääsee myös halutessaan sisälle. Tämä liikkumavapaus on ihanteellista koiralle ja se voikin oleilla juuri siellä missä tuntuu mukavimmalta. Ulkoilmassa koira pystyy parhaiten aistimaan erilaisia tuoksuja ja seuraamaan pihapiirin tapahtumia. Ulkona oleilu aktivoi koiraa myös liikkumaan ja esimerkiksi leikkimään ja kaivelemaan. Raitis ilma tekee hyvää myös koiralle kuten ihmisellekin. Taloon.comista löydät ratkaisut koiran turvalliseen ulkoiluun.

Koiratarha valmiina tai itse rakentaen

Taloon.comista löydät valmiskoiratarhat, jotka on myös katettu ja siten tuo suojaa myös auringolta ja sateelta. Ketterä koira ei pääse siten myöskään hyppäämään pois aitauksestaan. Valmistarha on myös helppo kuljettaa mukana kuljetuslaukun avulla esimerkiksi näyttelymatkoilla tai kesämökillä, jolloin koiralle on aina suojaisa jaloittelupaikka olemassa. Jos valmisvalikoimistamme ei löydy juuri mieluista vaihtoehtoa niin kannattaa tutustua esimerkiksi eläinverkot -tuoteryhmään, josta löydät ratkaisut suurempien tarhojen tekemiseksi. Valikoimistamme löydät koirankopit, jonka voit sijoittaa koiratarhaan suojaa tuomaan.

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Koira-aitaus AB Polar, eri kokoja
216.50 € 269.00 €
AB Polar
Koira-aitaus AB Polar, eri kokoja AB Polar ALE 20% JUURI NYT! KAMPANJA
Koiratarha Hortus pieni
384.90 €
Hortus
Koiratarha Hortus pieni Hortus
Koiratarha Hortus keskikoko
499.90 € 525.00 €
Hortus
Koiratarha Hortus keskikoko Hortus ALE 25€
Koiratarha Hortus suuri
614.90 € 646.00 €
Hortus
Koiratarha Hortus suuri Hortus ALE 31€
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00