Koirankopit

Panosta Murresi hyvinvointiin ja hanki koirallesi laadukas ja kestävä koirankoppi, jossa lemmikin kelpaa lekotella ja levähtää. Taloon.comista löydät erilaiset koirankopit, tasakatolla tai harjakatolla, ikkunalla tai ilman, ja sellaisissa kokovaihtoehdoissa että isompikin hauveli mahtuu siellä lepäilemään kaikessa rauhassa. Ulkotiloissa elävällä koirallakin tulee olla mukava oma koti, jossa se voi nukkua ja oleskella kaikessa rauhassa.

Tyylikkäät koirankopit näyttävät hyvältä pihamaisemassa

Koirankoppeja löytyy nykyään joka lähtöön kaikenlaisille koirille, ja valikoimistamme voitkin valita juuri omalle hauvallesi sopivan kotimökin, jossa se tuntee olonsa mukavaksi. Valitsit sitten pienen peruskopin tai koirankopin kahdella huoneella, kopit on valmistettu laadukkaista puumateriaaleista, ja kestävät siis säätä ja elämää. Lämpöeristetty koppi takaa koiran mukavuuden kylmemmälläkin säällä, ja tyylikkäät kopit näyttävät hyvältä pihamaisemassa. Voit myös valita koirankoppisi puunsuojalla käsiteltynä, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia sen lahoamisesta tai homehtumisesta vaihtelevissakaan sääolosuhteissa. Koirankoppi on ulkona oleskelevan koiran koti, joten sen viihtyisyyteen ja käytännöllisyyteen kannattaa panostaa.

Tilaa koirasi elämää mukavoittavat koirankopit nyt Taloon.comista

Käytännöllisessä koirankopissa on kiinnitetty huomiota pieniin mutta käteviin yksityiskohtiin, kuten katon avattavuuteen, oviaukon kankaaseen ja muuhun, mikä varmistaa lemmikkisi mukavuuden kopissaan ja esimerkiksi kopin helpon puhtaanapidon. Koirankoppiin on saatavilla myös erityinen koirankoppilämmitin, eikä kuonolaiselle tule vilu missään säässä. Tällaiseen järjestelyyn ei voisi ulkokoira olla tyytyväisempi! Taloon.comista löydät myös muut pihalle tarvitsemasi laadukkaat tuotteet, kuten katokset sekä pihavarastot käytännölliseen ja viihtyisään pihaan. Tervetuloa tekemään arjen parhaita ratkaisuja ja hankintoja Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 2 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero