PAROC-eristevillat sisä- tai ulkoseiniin

Taloon.comin PAROC-eristeistä löydät villapurun kodin lisäeristämiseen, kivivillalevyt seiniin ja ylä- ja alapohjiin ja tuulensuojalevyt rakennusten ulkoseinien lämpöeristämiseen. Toimitamme PAROC-kivivillaa suoraan rakennus- tai korjausprojektisi viereen. Olipa kyse sitten uudisrakentamisesta tai korjausrakentamisesta, PAROC-kivivilla on helposti asennettava ja tehokkaasti eristävä ratkaisu, joka toimii ja kestää. kivivillaa on käytetty eristämiseen kauan, ja vuosien saatossa materiaali on osoittautunut hyväksi eristeeksi, joka pitää kylmän kaukana ja viiman ulkona.

Hyvin eristetyssä rakennuksessa on materiaalina PAROC-kivivilla

Paroc on laadukkaita kivivillaeristeitä toimittava yritys, johon suomalaiset ovat luottaneet vuosikausia. Reilu vahvuus tehokkaasti eristävää kivivillaa pitää kodin ja mökin lämpimänä ja kestää Suomen vaihtelevia olosuhteita. kivivillan eristyskerroin on hyvä, ja materiaali on kevyt ja helppo asentaa paikoilleen. Eristä sinäkin talosi PAROC-kivivillalla. Paroc sopii sekä uudisrakentamiseen että korjausrakentamiseen, jos haluat vaikkapa lisäeristystä vanhan talosi seiniin. Lisäeristys maksaa itsensä nopeasti takaisin pienentyneinä lämmityskuluina ja lisääntyneenä asumismukavuutena. Kun eristeenä on PAROC-kivivilla, eivät villasukat pyöri jalassa telkkaria katsellessa. Myös koolaukseen tarvittava sahatavara löytyy Taloon.comin valikoimista, joten saat sekä eristeet että koolingit näppärästi samalla tilauksella.

Monen käytön PAROC-vuorivilla

PAROC-kivivilla sopii erinomaisesti kaikkeen eristämiseen ulkoseinissä sekä ylä- ja alapohjissa. Kivivilla on lämmön eristämisen lisäksi erinomainen äänen eristäjä ja lisäksi myös palo-ominaisuuksiltaan Euroluokka A1:n palamaton tuote. PAROC-kivivillaa on turvallista käsitellä ja helppo työstää halutun kokoisiin paloihin, jos standardikoko ei jostain syystä sovi paikalleen. Kevyenä tuotteena kivivilla on helppo asentaa paikalleen. Peitä PAROC- kivivillapinta oikein ja valitse Taloon.comin valikoimasta myös tuulensuojaeristeet. Tee tilaus ja saat toimituksen muutamassa työpäivässä pikatoimituksena. Se puretaan osoittamaasi paikkaan, jonne nosturi ylettää.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 63.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero