Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuSähköMuut sähkötuotteet2 tuotetta ryhmässä:

Sähkömittarit

Sähkömittarit ovat melkeinpä korvaamaton apu silloin, kun halutaan esimerkiksi sähkötöiden tai -asennusten yhteydessä selvittää sähkön jännitevirtaa tai muita lukemia. Meiltä Taloon.comista löydät laajan valikoiman laadukkaita sähkömittareita sähkötöiden avuksi. Tarjolla on niin digitaalisia kuin osoittaviakin mittareita, joten jokainen löytää varmasti mieltymyksiään ja käyttötarpeitaan vastaavat mittarit nettikaupastamme. Tutustu sinäkin valikoimiimme ja hanki käytännöllinen sähkömittari joko kotisi tarpeisiin tai työmaalle erilaisia sähkötöitä varten.

Sähkömittarit – turvaa ja vakautta

Me Taloon.comissa tarjoamme erilaisia sähkömittareita eri käyttötarkoituksia varten. Kaikki valikoimistamme löytyvät mittarit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja helppokäyttöisiä. Valikoimistamme löydät yleismittareiden lisäksi esimerkiksi pihtimittareita, yleispihtimittareita, eristysvastusmittareita, jännitteenkoettimia sekä energiamittareita. Sähkömittareiden avulla saat sähkötöihin ja muihin sähköasennuksiin varmuutta ja vakautta, sillä mittarit antavat kulloinkin tarkasteltavat jännitelukemat nopeasti ja tarkasti. Esimerkiksi kätevällä taskukokoisella jännitteenkoettimella voidaan jännitevirtoja testata varsin vaivattomasti. Tarjolla on tunnettujen valmistajien, kuten esimerkiksi Fluke ja Hager, laadukkaita sähkömittareita ja muita mittaustarvikkeita. Tilaamalla sähkömittarit meiltä voit siis olla varma, että saat vastinetta rahoillesi! Taloon.comista on mahdollista hankkia myös muun muassa erilaiset sähkökeskukset sekä mittauskeskukset, joten sinun ei tarvitse enää jonottaa monessa eri rautakaupassa, vaan hoidat kaikki sähkötarvikeasiasi kuntoon yhdellä tilauksella nopeasti ja vaivattomasti Taloon.comissa. Kätevää, eikö totta?

Taloon.com on mukanasi myös sähkötöissä tarjoamalla laadukkaat sähkömittarit

Me Taloon.comissa haluamme palvella sinua kaikissa kodin rakennus- ja remonttiasioissa. Myös kaikki sähköasennustarvikkeet ja sähkötöihin liittyvät tilaukset hoituvat kauttamme nopeasti, edullisesti ja hyvällä asenteella. Niin digitaaliset kuin osoittavatkin sähkömittarit löydät edulliseen hintaan nettikaupastamme, nopealla toimituksella. Tilaa nettikaupastamme kaikki sähkötöihisi tarvittavat tuotteet, niin säästät sekä aikaa että rahaa!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Sähkönkulutusmittari Gelia 110-230V maadoitettu 5-3680W
19.90 €
Gelia
Sähkönkulutusmittari Gelia 110-230V maadoitettu 5-3680W
Energiamittari EC350 3-vaiheinen 63A impulssilähtökosketin
369 €
Hager
Energiamittari EC350 3-vaiheinen 63A impulssilähtökosketin
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Väri
0.00