Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuSähköMuut sähkötuotteet2 tuotetta ryhmässä:

Sähkömittarit

Sähkömittarit ovat melkeinpä korvaamaton apu silloin, kun halutaan esimerkiksi sähkötöiden tai -asennusten yhteydessä selvittää sähkön jännitevirtaa tai muita lukemia. Meiltä Taloon.comista löydät laajan valikoiman laadukkaita sähkömittareita sähkötöiden avuksi. Tarjolla on niin digitaalisia kuin osoittaviakin mittareita, joten jokainen löytää varmasti mieltymyksiään ja käyttötarpeitaan vastaavat mittarit nettikaupastamme. Tutustu sinäkin valikoimiimme ja hanki käytännöllinen sähkömittari joko kotisi tarpeisiin tai työmaalle erilaisia sähkötöitä varten.

Sähkömittarit – turvaa ja vakautta

Me Taloon.comissa tarjoamme erilaisia sähkömittareita eri käyttötarkoituksia varten. Kaikki valikoimistamme löytyvät mittarit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja helppokäyttöisiä. Valikoimistamme löydät yleismittareiden lisäksi esimerkiksi pihtimittareita, yleispihtimittareita, eristysvastusmittareita, jännitteenkoettimia sekä energiamittareita. Sähkömittareiden avulla saat sähkötöihin ja muihin sähköasennuksiin varmuutta ja vakautta, sillä mittarit antavat kulloinkin tarkasteltavat jännitelukemat nopeasti ja tarkasti. Esimerkiksi kätevällä taskukokoisella jännitteenkoettimella voidaan jännitevirtoja testata varsin vaivattomasti. Tarjolla on tunnettujen valmistajien, kuten esimerkiksi Fluke ja Hager, laadukkaita sähkömittareita ja muita mittaustarvikkeita. Tilaamalla sähkömittarit meiltä voit siis olla varma, että saat vastinetta rahoillesi! Taloon.comista on mahdollista hankkia myös muun muassa erilaiset sähkökeskukset sekä mittauskeskukset, joten sinun ei tarvitse enää jonottaa monessa eri rautakaupassa, vaan hoidat kaikki sähkötarvikeasiasi kuntoon yhdellä tilauksella nopeasti ja vaivattomasti Taloon.comissa. Kätevää, eikö totta?

Taloon.com on mukanasi myös sähkötöissä tarjoamalla laadukkaat sähkömittarit

Me Taloon.comissa haluamme palvella sinua kaikissa kodin rakennus- ja remonttiasioissa. Myös kaikki sähköasennustarvikkeet ja sähkötöihin liittyvät tilaukset hoituvat kauttamme nopeasti, edullisesti ja hyvällä asenteella. Niin digitaaliset kuin osoittavatkin sähkömittarit löydät edulliseen hintaan nettikaupastamme, nopealla toimituksella. Tilaa nettikaupastamme kaikki sähkötöihisi tarvittavat tuotteet, niin säästät sekä aikaa että rahaa!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Energiamittari EC350 3-vaiheinen 63A impulssilähtökosketin
369 €
Hager
Energiamittari EC350 3-vaiheinen 63A impulssilähtökosketin Hager
Energiamittari / kWh-mittari Hager EC050
145 €
Hager
Energiamittari / kWh-mittari Hager EC050 Hager
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00