Vaaituskojeet

Olitpa sitten rakennusalan ammattilainen tai omatoiminen rakentaja, meidän valikoimastamme löydät laadukkaat ja helppokäyttöiset vaaituskojeet sekä -varusteet. Taloon.comin valikoimalla saat helposti korkeusasemat vaateriin – olipa rakennuskohteesi sitten kesämökki, pihavarasto tai omakotitalo. Valikoimamme optiset vaaituskojeet ovat tarkkoja ja nopeita. Laitteita on helppo käyttää, ja ne ovat vankkarakenteisia eli ne kestävät varmasti rakennustyömaan kovat työskentelyolosuhteet.

Vaaituskojeet vaativaan käyttöön

Vaaitus on satoja vuosia vanha ja edelleen erittäin tarkka korkeuserojen mittausmenetelmä. Vaaitus sopii tarkkuutensa ja yksinkertaisuutensa vuoksi erittäin hyvin moniin rakennustyömaan mittauksiin. Vaaituskojeet ovat kevyitä ja kestäviä, joten lasertekniikasta huolimatta optinen vaaituskoje on pysynyt alan ammattilaisten suosiossa. Taloon.com tarjoaa vaaituskojeita ja -varusteita aina valmiista paketeista yksittäisiin varusteisiin. Valikoimamme kojeiden suurennus ja mittauksen keskihajonta ovat sitä luokkaa, että suoriudut kaikista tavanomaisista mittauksista kiitettävästi. Vaaituskojeemme soveltuvat jono- ja pintavaaituksiin tai vaikka elementtiasennuksen työkaluiksi korkeusasemien määrittämiseen. Optisen vaaituskojeen ja latan avulla voit helposti mitata vaikka etäisyydet ilman lasertekniikkaa. Vaaituskojeemme ovat todella tarkkoja, sillä poikkeama on vain 1,5 mm/km!

Vaaituskojeet ja maanmittaajan lisävarusteet

Valikoimaamme kuuluu mm. Laserlinerin laadukkaita mittauslaitteita ja -varusteita. Laserliner on monipuolisen valikoiman ja laadun suhteen alansa kirkkainta kärkeä. Olemme keränneet sinua varten valmiin paketin, jonka avulla pääset rakennustöissä nopeasti ja vaivattomasti eteenpäin. Nämä työkalut eivät vähästä hätkähdä, ja ne on tehty kestämään ankaratkin olosuhteet. Nopealla toimitusajalla saapuvat maanmittauslaitteet eivät hidasta rakennusprojektiasi, vaikka olisit jo käynnistämässä sitä. Valmiiden pakettien lisäksi meillä on tarjolla lisävarusteita, kuten kolmiojalkoja ja mittalattoja. Mittalaitteiden varusteet ovat tarpeen vaativalle käyttäjälle. Valikoimastamme löydät selkeästi luettavat mittalattamme, joiden kanssa vaaitus onnistuu ilman laseriin perustuvia työkaluja. Huomaathan hankkia myös erilaisia kolmijalkoja työskentelyn helpottamiseksi. Jos olet lasertekniikan ystävä, meiltä löydät helposti myös laadukkaat ja tarkat tasolaserit.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero