Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuValaisimetLamput0 tuotetta ryhmässä:

Elohopealamput

Kukapa haluaisi yksin kävellä täysin pimeässä ilman minkäänlaista valaistusta, vain himmeästi tuikkivat tähdet seuranaan! Hyvän valaistuksen merkitystä ei voi väheksyä, sillä se lisää turvallisuutta niin pihoissa kuin liikenteessäkin. Keinovalon merkitys on pimeään vuodenaikaan suurempi kuin kesällä, jolloin luonnonvaloa on enemmän. Valikoimastamme löydät hyvin valaisevat elohopealamput iltojesi turvaksi ja tunnelman luojaksi. Käy katsomassa myös näppärät ulkovalaisimet ja poimi oma suosikkisi valaisemaan pihaasi ja puutarhaasi!

Tilaa erilaiset elohopealamput edullisesti ja kotiinkuljetuksella

Tilaa nyt hyvin valaisevat elohopealamput nettikaupastamme edulliseen ja järkevään hintaan. Huokeahintainen elohopealamppumme on kaasupurkauslamppu, jonka valontuotto on hehkulamppuun verrattuna moninkertainen. Koska elohopealampun käyttö edellyttää kuristimella varustettua valaisinta, sitä ei voida käyttää valaisimissa, jotka ovat hehkulampuille tarkoitettuja. Elohopealampun valo on melko valkoista, jopa aavistuksen verran vihertävää tai sinertävää valoa. Elohopealampun yleinen käyttöalue on tie- tai pihavalaistus, koska se ei sovellu kovinkaan hyvin lyhytjaksoiseen käyttöön, kuten asuinhuoneiden valaisemiseen. Käy myös tutustumassa edullisiin ulkovalaisimiimme sekä muihin puutarhavälineisiimme, kuten puutarhahuonekaluihin, työkaluihin sekä grilleihin. Meiltä löydät myös kauniit huvimajat sekä upeat paviljongit edullisesti, kätevästi ja nopeasti. Tilaa omasi jo tänään!

Taloon.com toimittaa tehokkaat elohopealamput luotettavasti

Hae elohopealamput hyötykäyttöön meiltä. Toiset käyttävät elohopealamppuja myös kasveille valoksi, koska niissä on hyvä valoteho sähkötehoon nähden ja hyvä, kasveille soveltuva spektri. Elohopealamppumme on varustettu tavallisella kierrekannalla. Tule nyt valitsemaan myös edulliset ja korkealaatuiset kasvihuoneet meidän verkkokaupastamme! Tutustu edullisiin hintoihimme ja kampanja-alennuksiimme ja tee ostoksia pihasi ja kasviesi parhaaksi! Jos olet viherpeukalo, kiiruhda tilaamaan myös kasvihuone valikoimastamme kannattavaan hintaan!

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00