Energiansäästölamput

Energian säästämisestä on tullut viime vuosien trendi. Sähkölaskua halutaan pienentää keinolla millä hyvänsä. Helpoin tapa lienee lamppujen vaihtaminen. Vaihtamalla energiansäästölamput aikaisemmin käytössä olleiden hehkulamppujen ja muiden lamppujen tilalle säästät tuntuvia summia. Sopivat valaisimet energiansäästölampuille saat tietenkin Taloon.comista!

Energiansäästölamput ovat saatavana monella eri kannalla

Energiansäästölamppujen suhteen pyritään menemään suuntaan, jossa niillä voitaisiin korvata aivan kaikki lamput. Jo nyt energiansäästölamppuja on saatavana useissa eri malleissa, jotka sopivat erilaisiin valaisimiin. On myös pakkasen kestäviä lamppuja ulkokäyttöön. Taloon.comin valikoimasta löydät energiansäästölamppuja kahdella kannalla. Kannan E27 lamput edustavat perinteistä kierrekantaa, jota käytetään yleisimmin sisällä ja ulkona. E14-kantainen lamppu taas sopii valaisimiin, joihin käyvät kynttilälamput. Taloon.comista löytyy lisäksi GX53, joka on kämmenlamppu. Sitä käytetään useimmiten alasvaloissa. Valikoima on siis laaja. Lamppua ostaessa kannattaa kiinnittää huomiota kantoihin.

Energiansäästölamput sopivat jokaiseen tilaan

Kaikki energiansäästölamput ovat ympäristöystävällisiä ja säästävät energiaa. Niiden polttoikä on huomattavasti tavallista hehkulamppua ja muita lamppuja pidempi, joten niitä ei tarvitse olla vaihtamassa jatkuvasti. Energiansäästölamppujen valoteho on jopa parempi kuin muissa lampuissa. Ne syttyvät suhteellisen nopeasti ja riittävät valaisemaan koko huoneen. Taloon.comista saat vaikkapa lattiavalaisimet energiansäästölamppujen kaveriksi. Näin saat kodistasi valoisan, jolloin siellä vallitsee erityisen lämmin tunnelma. Sisustaminen onkin erittäin tärkeä osa kotia, joten lampuilla on merkitystä. Kynttilälamppu sopii hyvin sellaiseen valaisimeen, josta lamppu on nähtävissä. Kuvun sisälle tulevalla lampulla ei ole niin merkitystä, joten normaalisti sellaisessa käytetään tavallista kierrekantaista lamppua. Kiinnitä siis huomiota näihin seikkoihin ennen lamppujen ja valaisimien ostamista. Klikkaa itsesi ostoksille Taloon.comiin.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 1.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero