Lasikuitutapetit

Taloon.comista saat lasikuitutapetit kaikkiin tarpeisiin. Lasikuitutapeteilla saat yksinkertaista ja hienostunutta ilmettä kotiisi. Ne sopivat jokaiseen tilaan, mutta erityisen hyvin eteisiin, kylpyhuoneisiin ja lastenhuoneisiin. Kodin voi sisustaa sekä lasikuitutapeteilla että normaaleilla tapeteilla. Kodin huoneiden kulutus on erilaista. Kovassa käytössä oleviin tiloihin voit valita kulutusta ja kolhuja kestävän lasikuitutapetin. Toisaalta voit myös korostaa joitakin tiloja esimerkiksi kuviollisella tapetilla. Huolelliseen tapetointiin saat myös kaikki olennaiset tapetointitarvikkeet Taloon.comista.

Lasikuitutapetit tuovat uutta ilmettä jokaiseen kotiin

Maalattavilla lasikuitutapeteilla kodin päivittäminen sujuu kuin leikki. Lasikuitutapetin valitessasi et tarvitse tapetointitarvikkeita, vaan ainoastaan pensselin. Asentaminen on siis huomattavasti tavallisen tapetin asentamista helpompaa. Kuivissa sisätiloissa lasikuitu- ja juuttikudosten kiinnitykseen voi käyttää lasikuitutapettiliimaa, jonka päälle lasikuitutapetti voidaan maalata. Lasikuitutapetti kestää kovaakin käyttöä. Siihen ei tule repeämiä eikä rispaantumisia. Lastenhuoneessa pienten lasten leikkiessä normaali tapetti saattaisi saada kolhuja – siksi lasikuitutapetti on parempi valinta. Lasikuitutapeteissa ei ole värivaihtoehtoja, vaan sen tarkoitus on olla maalatun seinän näköinen. Sitä piristämään voit hommata esimerkiksi seinätarroja, joita löytyy jokaiseen makuun. Ne ovat erityisesti lasten suosikkeja, mutta sopivat toki aikuiseenkin makuun.

Taloon.comista laadukkaat lasikuitutapetit edullisesti

Taloon.com panostaa laatuun ja haluaa tarjota ainoastaan parasta asiakkailleen. Siksi kaikki tuotteet, myös lasikuitutapetit, ovat ainoastaan parhaita laatutuotteita. Lasikuitutapeteilla saat moitteettoman ja uudenkarhean pinnan. Sen päälle voit myös maalata uudelleen, etkä tarvitse mitään muita tarvikkeita kuin maalipensselin. Parhaiten lasikuitutapetti soveltuu lastenhuoneisiin, eteisiin, kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Hauskat lasten seinätarrat lasikuitutapetin päällä tuovat uutta ilmettä lastenhuoneeseen. Klikkaa siis sinäkin itsesi ostoksille Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero