Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuSisustusTapetit4 tuotetta ryhmässä:

Lasikuitutapetit

Taloon.comista saat lasikuitutapetit kaikkiin tarpeisiin. Lasikuitutapeteilla saat yksinkertaista ja hienostunutta ilmettä kotiisi. Ne sopivat jokaiseen tilaan, mutta erityisen hyvin eteisiin, kylpyhuoneisiin ja lastenhuoneisiin. Kodin voi sisustaa sekä lasikuitutapeteilla että normaaleilla tapeteilla. Kodin huoneiden kulutus on erilaista. Kovassa käytössä oleviin tiloihin voit valita kulutusta ja kolhuja kestävän lasikuitutapetin. Toisaalta voit myös korostaa joitakin tiloja esimerkiksi kuviollisella tapetilla. Huolelliseen tapetointiin saat myös kaikki olennaiset tapetointitarvikkeet Taloon.comista.

Lasikuitutapetit tuovat uutta ilmettä jokaiseen kotiin

Maalattavilla lasikuitutapeteilla kodin päivittäminen sujuu kuin leikki. Lasikuitutapetin valitessasi et tarvitse tapetointitarvikkeita, vaan ainoastaan pensselin. Asentaminen on siis huomattavasti tavallisen tapetin asentamista helpompaa. Kuivissa sisätiloissa lasikuitu- ja juuttikudosten kiinnitykseen voi käyttää lasikuitutapettiliimaa, jonka päälle lasikuitutapetti voidaan maalata. Lasikuitutapetti kestää kovaakin käyttöä. Siihen ei tule repeämiä eikä rispaantumisia. Lastenhuoneessa pienten lasten leikkiessä normaali tapetti saattaisi saada kolhuja – siksi lasikuitutapetti on parempi valinta. Lasikuitutapeteissa ei ole värivaihtoehtoja, vaan sen tarkoitus on olla maalatun seinän näköinen. Sitä piristämään voit hommata esimerkiksi seinätarroja, joita löytyy jokaiseen makuun. Ne ovat erityisesti lasten suosikkeja, mutta sopivat toki aikuiseenkin makuun.

Taloon.comista laadukkaat lasikuitutapetit edullisesti

Taloon.com panostaa laatuun ja haluaa tarjota ainoastaan parasta asiakkailleen. Siksi kaikki tuotteet, myös lasikuitutapetit, ovat ainoastaan parhaita laatutuotteita. Lasikuitutapeteilla saat moitteettoman ja uudenkarhean pinnan. Sen päälle voit myös maalata uudelleen, etkä tarvitse mitään muita tarvikkeita kuin maalipensselin. Parhaiten lasikuitutapetti soveltuu lastenhuoneisiin, eteisiin, kylpyhuoneisiin ja keittiöihin. Hauskat lasten seinätarrat lasikuitutapetin päällä tuovat uutta ilmettä lastenhuoneeseen. Klikkaa siis sinäkin itsesi ostoksille Taloon.comiin!

Lue lisää ▼
Tuotteet:
Fintex Lasikuitutapetti Fintex matala 12,5m2/rulla
23.80 € / RLL
Fintex
Lasikuitutapetti Fintex matala 12,5m2/rulla
Fintex Lasikuitutapetti Fintex matala 50m2/rulla
86.49 € / RLL
Fintex
Lasikuitutapetti Fintex matala 50m2/rulla
Ässätex lasikuitutapetti hieno
170 € / RLL
Tikkurila
Ässätex lasikuitutapetti hieno 50,0m leveys 1m
Fintex Pinanvahvistekangas Findex 50m2/rulla
81.50 € / RLL
Fintex
Pinnanvahvistekangas Fintex 50m2/rulla
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
0.00