Ryobi trimmerit

Ryobi-trimmeri eli Ryobi-siimaleikkuri tekee nurmikon viimeistelystä helppoa ja hauskaa. Monipuolisista työkaluistaan ja pienlaitteistaan tunnettu Ryobi tarjoaa laajan valikoiman siimalla toimivia trimmereitä jokaiseen pihaan ja puutarhaan. Trimmeri on omiaan nurmikon reunojen viimeistelyyn, kukkapenkkien ja pensaiden ympärysten ajeluun sekä pihakalusteiden ja trampoliinien vierustojen siistimiseen. Kukapa ei olisi joskus raapaissut ruohonleikkurilla pihakiveystä tai jopa turmellut huolella kasvatettuja hyöty- ja koristekasvejaan suurpiirteisellä leikkurin lykkimisellään? Ryobi-trimmeri sopii kohteisiin, joihin tavallisella ruohonleikkurilla ei yllä tai uskalla. Trimmeri tekee tarkkaa jälkeä ilman pelkoa kiville karahtamisesta tai leikkuuterän lipsahtamisesta vääriin paikkoihin.

Ryobi-ruohotrimmeri sopii kaikille

Ryobin valikoimasta löydät mieleisesi akkukäyttöisen, verkkovirralla toimivan tai polttomoottorilla varustetun trimmerin. Jokaisessa tyypissä on omat etunsa, joten trimmeri kannattaa valita omien tarpeiden ja käyttötottumusten mukaan. Akkukäyttöinen Ryobi-trimmeri on kevyt ja helppo käynnistää. Se on hyvä työkalu, jos pihasi on pieni tai haluat surisuttaa trimmeriä lyhyitä aikoja kerrallaan. Moni akkukäyttöinen Ryobi-trimmeri kuuluu ONE+-tuoteperheeseen, jonka akut sopivat yli 100 erilaiseen työkaluun. ONE+-perheen työkaluja käyttävät todennäköisesti siis omistavat jo trimmeriin sopivan akun. Käytännöllistä ja ympäristöystävällistä! Polttomoottorikäyttöinen Ryobi-trimmeri on mainio valinta, kun siistittävää on paljon, sillä pienelläkin bensamäärällä parturoi isotkin pihat. Akkukäyttöisen trimmerin lailla polttomoottorilla toimiva Ryobi-trimmeri antaa puutarhapuuhiin johdottoman vapauden. Verkkovirralla toimivan trimmerin valitseminen tarkoittaa sähköjohdon kulkemista mukana, mutta pelkoa virran loppumisesta ei ole. Sähkökäyttöinen Ryobi-trimmeri on helppo käynnistää, käyttää ja säilyttää. Se sopii erinomaisesti pienille pihoille mutta jatkojohdon kanssa täydellisesti myös isoihin puutarhoihin.

Ryobi-trimmeri edullisesti netistä

Näppärät ominaisuudet tekevät Ryobi-trimmerin käytöstä erityisen miellyttävää. Mallista riippuen automaattinen siimansyöttö, säädettävä leikkuukapasiteetti, suojasanka, siiman suojus ja mahdollisuus kääntää leikkuupään kulmaa lisäävät laitteen käyttömukavuutta. Säädettävä kahva ja varsi puolestaan mahdollistavat oikean työergonomian eripituisille käyttäjille. Kun säädöt ovat kohdillaan, trimmeriin tarttuu ilolla ja pidemmätkin parturointitalkoot sujuvat sukkelasti. Taloon.comissa on kattava valikoima Ryobi-trimmereitä, joiden joukosta löytyy jokaiselle sopiva. Hinnat ovat huokeat ja toimitus nopea, joten oma trimmeri kannattaa tilata jo tänään.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 23.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero