Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 (10.00-18.00)
Itsenäisyyspäivänä 6.11 SULJETTU
Arkisin 8.30-19.30
Lauantaisin 10.00-18.00
Hei!
Asiantuntijamme palvelevat Sinua mielellään.
010 440 9200
Asiakaspalvelu (jo tehdyt tilaukset):
asiakaspalvelu@taloon.com
Suljettu 10.5.
Myymälä Tammisto Vantaa
010 440 9205
15.12 suljettu inventaarion vuoksi
Arkisin 10.00-20.00
Lauantaisin 10.00-18.00
Pyhäinpäivänä 3.11. suljettu
Suljettu 10.5.
Tammiston kauppatie 18 (ent. Valimotie 18) 01510 Vantaa
Tervetuloa!
EtusivuValaisimetLamput0 tuotetta ryhmässä:

Sekavalolamput

Asumme niin pohjoisilla leveysasteilla, että meillä on myös suhteellisen paljon pimeää aikaa vuodessa. Tällöin luonnonvalo jää vähäiseksi. Keinovalon merkityksestä on tullut suuri näinä pimeinä aikoina, koska ihminen tarvitsee valoa voidakseen hyvin ja selvitäkseen jokapäiväisistä askareistaan. Jokainen meistä on varmaan joskus kokenut sen hetken, kun kotoa syystä tai toisesta menee sähköt ja talon valtaa täydellinen pimeys. Vasta näinä hetkinä huomaamme valon merkityksen elämässämme. Käy katsomassa valaisimet nettikaupastamme. Sieltä löydät kauniit valaisimet kotisi tunnelmaan!

Valitse tehokkaat sekavalolamput tuomaan elämääsi hohtoa

Sekavalolamput ovat hehku- ja elohopealampun yhdistelmiä. Ne eivät tarvitse kuristinta eli virran lampulle sopivaksi rajoittavaa liitäntälaitetta. Sen tähden sekavalolamppua voidaan käyttää korvaavana vaihtoehtona hehkulamppuvalaisimissa. Niitä voidaan käyttää myös kasvilamppuina, koska niissä on esimerkiksi hehkulamppua parempi valoteho ja spektri. Älä unohda käydä tutustumassa verkkokaupassamme olevaan puutarhaosastoon. Sieltä löydät laadukkaat puutarhakalusteemme sekä paljon muuta kivaa puutarhaan, jota sitten voit valaista meillä myynnissä olevilla laadukkailla ja hyvin valaisevilla sekavalolampuillamme. Tervetuloa laajan valikoiman verkkokauppaamme.

Taloon.com toimittaa laadukkaat sekavalolamput

Tehokkaat sekavalolamput sopivat hyvin pihavalaisimeen, koska niissä on niin voimakas valo. Jos olet perhoskuvaaja, on sekavalolamppu sinulle hyvä valinta, sillä se houkuttelee hyvin hyönteisiä. Ensin laitat lampun päälle, otat kameran valmiiksi ja sitten vaan hyönteisiä tai perhosia kuvaamaan. Käy vielä tsekkaamassa verkkokaupassamme olevat laadukkaat ja vahvat, joka sään kestävät työvaatteet, joita vielä voit tarvita erilaisissa askareissa. Tule edullisille ja laatutietoisille ostoksille nettikauppaamme! Äläkä unohda käyttää hyväksesi verkkokaupassamme olevia tarjouksia sekä kampanjaetuja, joita meillä on yksinomaan sinun budjettiasi ajatellen.

Lue lisää ▼
Ei tuotteita.
Tuotteet:
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
0.00