Stiga trimmerit

Stiga-trimmeri eli siimaleikkuri on aina luotettava työväline, jolla siistit nurmikon reunat ja pihapolkujen vierustat vaivatta. Jokaisessa pihassa ja puutarhassa on varmasti paikkoja, joihin perinteisellä ruohonleikkurilla ei pääse tai uskalla mennä. Trimmerillä leikkaat nurmikon ja rikkaruohot turvallisesti vaikeimmistakin kohdista. Trimmeri on oiva työkalu myös tarkkaa jälkeä kaipaaville. Huolella kasvatetut ja hoidetut kukat ja hyötykasvit pysyvät trimmeriä käytettäessä turvassa. Mikä parasta, trimmerillä leikatessa voit työskennellä mukavasti pystyasennossa, jolloin selkä kiittää ja etenemistahti on reipas. Taloon.comissa on laaja valikoima akulla ja polttoaineella toimivia Stiga-trimmereitä trimmattuun hintaan.

Akkutrimmeri helppoutta arvostavalle, bensalla toimiva trimmeri isoon puutarhaan

Akkukäyttöinen trimmeri on suunniteltu puutarhureille, jotka haluavat erityisesti helppokäyttöisen, hiljaisen ja johdottoman työvälineen. Kun valitset akkukäyttöisen trimmerin, et jää johdon vangiksi. Akkutrimmeri sopiikin puutarhoihin, joiden perimmäisiin nurkkiin virtajohdon pituus ei riitä. Täyteen ladattu akku riittää mallista ja tehosta riippuen noin 10 - 30 minuuttia. Bensakäyttöinen trimmeri on klassikkojen klassikko, oikea himoparturoijan trimmeri, joka sopii erityisesti isompiin kohteisiin, joissa leikattavaa on runsaasti. Bensatrimmeriä ei ole syytä pelätä: polttoaineen annostelu on helppoa ja vahva moottori prutkuttaa uskollisesti ja tasaisesti. Myös bensalla toimivan trimmerin kanssa ei ole johtoon sotkeentumisen ja johdon riittämättömyyden vaaraa.

Stiga-trimmeri tekee puutarhanhoidosta mukavaa

Ruotsalaisen Stigan tarina alkoi jo 1930-luvulla, ja merkki vakiintui nopeasti konstailemattomien laatutyövälineiden synonyymiksi. Stigan trimmereissä korostuvat hyvä muotoilu ja käytettävyys, joita jokainen tee se itse -mies ja -nainen arvostaa. Esimerkiksi säädettävä kädensija takaa kunnollisen ja jämäkän otteen ja tärinävaimennus vähentää tärinästä johtuvaa käsien rasitusta. Stigan Tap & Go -siimapää vapauttaa siimaa nopeasti yhdellä napautuksella. Voit ottaa puutarhatyöt melkein löysin rantein! Helppoudesta huolimatta lopputuloksena on tarkka ja siisti piha, jota kehtaa esitellä kaverille, anopille ja naapurille. Ruoho kasvaa melkein silmissä, joten osta Stiga-trimmerisi nyt. Taloon.com on aina auki!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero