Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön sivustollamme. Kun käytät sivustoamme ja palveluitamme, käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti. Lisätietoja

Selvä
Puhelinmyynti 010 440 9200 8.30-19.30 LA 10-18 SU 12-18
Arkisin 8.30-19.30 Lauantaisin 10.00-18.00 Sunnuntaisin 12.00-18.00
Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu 29.5. 8.30-14.00 Tiistaina 19.11. suljettu
Hei!
  • Myyntipalvelumme palvelee,
    kun haluat:
  • - Tilata tuotteen puhelimitse
  • - Lisätietoja tuotteesta
010 440 9200

Asiakaspalvelu:
Avoinna arkisin 9.00-15.00

Itsenäisyyspäivänä 6.12. suljettu

  • Asiakaspalvelumme palvelee, kun haluat:
  • - Tietoa tilauksesi tilasta
  • - Esittää kysymyksiä tilauksestasi

Asiakaspalvelun tavoitat parhaiten sähköpostilla:
asiakaspalvelu@taloon.com
Myymälät
EtusivuTuotemerkit3 tuotetta ryhmässä:

Neato

Neato Roboticsin ideana on kehittää sinulle kotitöitäsi helpottavia älykkäitä robotteja. Heillä oli unelmana, että nämä robotit tekisivät työn yhtä hyvin ja tarkasti kuin sinä itse. He kehittävät koko ajan uusia ratkaisuja helpottaakseen arkeasi ja antaakseen sinulle lisää vapaa-aikaa. Neaton mainiot robottipölynimurit ovat jo markkinoilla, mutta mitähän heiltä voi odottaa seuraavaksi? Testaa nyt nämä maanmainiot pölynimurit tilaamalla ne itsellesi Taloon.comista.

Neato robotti-imurit ovat täydellinen ratkaisu kotisi siivoukseen

Neato robotti-imuri on pieni mutta laadukas kotiapulainen, joka tekee työn kaikessa rauhassa sillä välin, kun sinä olet poissa kotoa. Ei enää koskaan stressaavia iltoja, jolloin juokset pölynimuri toisessa kädessä ja kattilat sekä muut ruoanlaittovälineet toisessa koittaen epätoivoisesti saada arkesi toimimaan. Tämä kätevä pikkuapulainen skannaa ja kartoittaa huoneesi ja siivoaa sen järjestelmällisesti. Se on myös niin älykäs, että se menee latausasemaan automaattisesti akun loppuessa. Täyteen latautunut imuri jatkaa siitä, mihin se aiemmin jäi. Tämä on tuote, joka pitäisi olla joka kodissa. Jos sinulla ei ole vielä tätä tuotetta, niin Taloon.com on aivan mainio paikka löytää sellainen. Laita tilauksesi tulemaan – sinulla on aina puhdas ja villakoiraton koti ennen kuin huomaatkaan!

Neato robottipölynimuri kotisi ylelliseen siivoukseen

Tämä mainio imurisi siivoaa yhtä hyvin niin kovat lattiasi kuin mattosikin. Voit ohjelmoida imuriisi tietyt siivouspäivät, jolloin kotisi aivan loistaa puhtauttaan. Et enää näe häiritseviä villakoiria, jotka jäävät sukkiin roikkumaan pilaten iltasi. Et myöskään vietä stressaavia siivousiltoja, jolloin ruokasikin helposti palaa pohjaan vaikka vaan ihan kiusallaan. Taloon.comista löydät tämän täydellisen siivousratkaisun lisäksi myös hyvät säilytys-ratkaisut kotisi helpompaan puhtaana pitoon ja järjestämisen. Nyt on aika myös päästä eroon pölypunkeista vaikkapa vaihtamalla vuodevaatteet kokonaan uusiin!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.6 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Tuotteet:
Robotti-imuri Neato Botvac D4 Connected
379.90 € 549 €
Neato
Robotti-imuri Neato Botvac D4 Connected ALE 31% 31.12. ASTI KAMPANJA
Robotti-imuri Neato Botvac D7 Connected
829.90 € 929.00 €
Neato
Robotti-imuri Neato Botvac D7 Connected ALE 99€
Robotti-imuri Neato Botvac D6 Connected
649 € 729.00 €
Neato
Robotti-imuri Neato Botvac D6 Connected ALE 80€
Suodattimet:
Järjestä: Nimen mukaan Järjestä: Hinnan mukaan
Valmistaja
Korkeus
Syvyys
Leveys
0.00