König

König hoitaa pienet naarmut ja kolhut tehden kodista jälleen kauniin. Tämän merkin tuotteita voidaan käyttää niin kokopuisiin huonekaluihin ja lattiaan kuin moneen muuhunkin materiaaliin. Saatavana on niin vahaa, lakkaa kuin korjauskyniä. Onko sinunkin kotisi siis viimeistelyn tarpeessa? Tilaa nyt suosikkisi Königin huipputuotteista edulliseen hintaan Taloon.comista!

König saa kodin näyttämään upealta

Kodin pinnoilta löytyy aina pientä korjattavaa. Pintojen uusimisen sijaan nämä pienet kolhut voi korjata helposti Königin tuotteilla, jotka on tarkoitettu lähes kaikille materiaaleille. Königin tuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi erilaisia korjausvahoja. Korjausvahat myydään sarjoissa, joista löytyy vahoja useissa eri väreissä. Näin samalla sarjalla voi siis korjata monia eri pintoja. Kovat korjausvahat täyttävät naarmut ja jopa pienet kolot. Ne kovettuvat pinnalle ja pitävät pinnan hyvänä pitkän aikaa. Vahojen lisäksi König tarjoaa myös korjauskyniä, joita on luonnollisesti saatavana myös monessa eri värissä. Korjauskyniä voi käyttää niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Ne sopivat erityisen hyvin puulle ja pystyvät peittämään uria ja pienempiä naarmuja. Königin spraylakat taas soveltuvat sisäkäyttöön niin puulle, metallille kuin monille yleisimmille sisustusmateriaaleille. Spraylakkapullot on varustettu pehmeällä suihkeosalla, joka takaa tasaisen lopputuloksen. Lakkaa suihkutetaan ohut kerros ja sen annetaan kuivua muutaman minuutin ajan. Tämän jälkeen pinnalla on kova kerros, joka estää uusien naarmujen syntymistä.

Tilaa laadukkaat tuotteet Taloon.comista

Joskus kodin korjaustyöt voi hoitaa vähällä vaivalla, eikä aina tarvitse uusia kaikkea. Tämän vuoksi Königin tuotteet sopivat jokaiseen kotiin. Niillä saa korjattua pintoja niin ulkona kuin sisälläkin. Kovat korjausvahat kestävät hyvin monenlaisia sääoloja ulkona käytettäessä. Vahan levitykseen sopii hyvin muovinen vahan levityslasta. Lastalla saa täytettyä niin pieniä koloja kuin vaikkapa kulmiakin. Näin koti saa arvoisensa ulkoasun. Taloon.comin verkkokaupasta saat König-tuotteet todella edulliseen hintaan. Tuotteet toimitetaan suoraan kotiovellesi jopa muutamassa arkipäivässä. Tilaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Tervetuloa tekemään kannattavia ostoksia jo heti tänään!

Lue lisää ▼
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero