Suomen Kuitulevy

Huokoleijona, Kovalevy, Tuulileijona ja Runkoleijona – kaikki nämä tuotemerkit ovat hyvin tuttuja rakentajalle, joka haluaa satsata laatuun. Tuotteiden takana on Suomen Kuitulevy Oy, joka on valmistanut puusta levyjä – tosin eri nimellä – jo vuodesta 1931 lähtien. Oletpa kunnostamassa vanhaa tai rakentamassa uutta, Taloon.com on se paikka, josta voit tilata Suomen Kuitulevyn laadukkaita tuotteita.

Suomen Kuitulevy – laatua ja turvaa rakennustöihin

Silloin, kun isoisä kuitulevyn osti, levyjen valmistustavat olivat hieman erilaisia kuin tänään. Nykyään levyjenvalmistuksessa panostetaan laadun lisäksi ympäristöystävällisyyteen: esimerkiksi tuotantoprosessin vaatima lämpöenergia tuotetaan biopolttoaineella, joka saadaan tehtaan lähiympäristöstä. Maalauksessa käytetään ympäristöystävällisiä, vesiohenteisia maaleja ja prosessivedet käsitellään haihduttamossa lietteeksi, josta voidaan polttaa voimalaitoksella uutta energiaa. Levyt valmistetaan siten, että ne ovat myöhemmässä vaiheessa tavallisten kansalaisten kannalta turvallisia käyttää. Kun puhtaasta puusta valmistetaan puhtailla menetelmillä tuotetta, sekä luonto että ihminen hymyilevät. Tärkeää on myös se, että rakennusalan ammattilaisen on helppo työstää levyjä. Rakennusvaiheessa ei tule Ikäviä yllätyksiä, kun kuitulevyn valmistajana on Suomen Kuitulevy ja ostopaikkana Taloon.com.

Suomen Kuitulevy – oikea levy oikeaan paikkaan

Suomen Kuitulevy valmistaa erilaisia levyjä. Näistä rakentajan kovalevy on paljolti yleislevy, joka sopii melkein kaikenlaiseen rakentamiseen. Suojauskäytössä se toimii erinomaisesti kestävyytensä ansiosta. Öljykarkaistut levyt ovat nimensä mukaisesti levyjä, jotka on karkaistu öljyllä. Tällöin niille ominaisia käyttökohteita ovat paikat, joissa levyn pitää olla vettähylkivä, kestää kosteutta ja olla erityisen luja. Maatilalevyt on valmistettu erityisesti maatilakäyttöön ja suojalevy suojauskäyttöön. Suomen Kuitulevyn tuotteet sopivat rakentamisen lisäksi muun muassa kalusteisiin ja paljon muuhun, koska ne valmistetaan puhtaasta puusta, ilman haitallisia, kemiallisia lisäaineita. Kuitulevyjä on mukava asentaa, kun työkalut ovat myös laadukkaita ja kestäviä. Katso siis käsityökalut ja akkukoneet laajasta valikoimastamme.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 3.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero