Wibe

Wibe Ladders tietää 80 vuoden kokemuksella, mitä ammattitason työvälineiltä vaaditaan. Innovatiiviset Wibe-tuotteet ovat turvallisia, ovathan ne ISO 9001 laadunhallintajärjestelmän mukaisia, minkä lisäksi Ruotsin tekninen tutkimuslaitos testaa niitä säännöllisesti. Kun haluat nousta huipulle horjumatta, valitse Wibe. "Safety in every step" – "Turvallisuutta joka askeleella" -iskulause on johdattanut wibeläisiä kaikki nämä vuodet luomaan koko ajan entistä turvallisempia ja toimivampia ratkaisuja tikkaisiinsa ja telineisiinsä.

Wibe tikkaat soveltuvat kaikkialle

Kun halutaan vähästä paljon, hankitaan niveltikas. Kuljetusoloissa se on pieni ja huomaamaton, mutta avauduttuaan hyvin monikäyttöinen. Se on yksiosainen nojatikas ollessaan kokonaan avattuna ja niin sanottu A-tikas keskeltä taivutettuna. Kun päätyosat taivutetaan ja tikkaisiin lisätään taso, siitä muodostuu tukeva työskentelytaso. Wiben eri kokoiset tasotikkaat on valmistettu alumiinista – materiaalista, joka on kestävää, mutta kevyttä. Tasotikkaissa kookas ylätaso lukittuu vakaaksi työskentelyalustaksi. Tikas on keveydestään huolimatta kuitenkin erittäin tukeva – siitä pitävät huolen tikkaan asentoonsa lukitsevat ylätaso ja teräsrajoittajat. Tasotikkaat on suunniteltu vaativaan käyttöön, mutta jos tarvitset tikkaita vain silloin tällöin, kannattaa hankkia Wiben "joka kodin" edulliset taloustikkaat, joiden kolmella tukevalla askelmalla selvittää pääosan kodissa tehtävistä, tikkaita vaativista askareista.

Ota Wibe, kun tahdot korkealle

Jatkotikas on tarpeellinen silloin, kun halutaan nousta todella korkealle, eli vaikkapa maalaamaan talonpäätyä tai puhdistamaan sadevesirännejä. Tähän tarkoitukseen on Taloon.comista saatavilla Wiben jatkotikkaita, jotka ovat C-muotoisen alumiiniprofiilinsa ansiosta erittäin vakaita. Tikkaita voi käyttää joustavasta rakenteestaan johtuen myös kahtena erillisenä tikkaana, kun niihin asennetaan alaosan vaakatukijalka. Kombitikas on puolestaan todellinen ammattilaisen väline: kolmeosainen tikas muotoutuu sekä jatkotikkaaksi että vapaasti seisovaksi tikkaaksi. Kun haluat toimivuutta, kestävyyttä ja turvallisuutta tikkailtasi ja telineiltäsi, valitse Taloon.comista Wibe. Nyt kun tikkaat on hankittu, haluat varmasti nousta niillä seuraaviin remonttikohteisiin. Katso vaikkapa Heavy Express katot ja ulkoverhouslaudat ja -paneelit.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.1 tähteä. Tuotearvosteluja on 9.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero