Roblon

Tanskalainen Roblon-yhtiö valmistaa tuotteita ja tekee projekteja Pohjoisnavalta Australiaan. Suomen kohdalla yhtiö hemmottelee saunan ystäviä tuottamalla rakastamaamme puhdistumispaikkaan korkealaatuisia, valokuituihin perustuvia valaistussarjoja. Kuitujen avulla valaistusta saadaan asennettua sellaisiinkin paikkoihin, joihin ei tavallisia valaisimia voida viedä. Käytännöllisyytensä ohella valokuiduilla luotu saunavalaistus on tyylikäs ja tunnelmallinen. Useiden valopisteidensä ansiosta valokuituvalo valaisee saunan myös tasaisesti.

Roblon kuituvalaistussarjalla syntyy tunnelmallista ja turvallista valoa

Saunan kuituvalaistussarjaan kuuluu projektori ja tietty määrä, esimerkiksi viidestä kymmeneen kappaletta, valaisevia kuitunippuja. Projektorin valonlähteestä valo ohjataan kuituihin ja näin valoa saadaan juuri sinne, minne sitä halutaan. Saunan valaistus voidaan siis vaikka kokonaisuudessaan toteuttaa kuiduilla, jotka valaisevat tilaa tyylikkäästi seinän, katon tai lattian kautta. Samaan aikaan valaistus on kuitenkin riittävän tehokas, jotta itse saunominen ja saunatilassa liikkuminen olisi turvallista. Setin valaistusta ohjaava projektori sijoitetaan kuivaan tilaan, ja helposti käsiteltävät valokuidut voidaan asentaa saunassa ja pesuhuoneessa eri paikkoihin. Pitkäikäisen saunasetin ainoa huoltotoimenpide on projektorin valonlähteenä toimivan lampun vaihtaminen. Polttimo on mallista riippuen joko halogeeni- tai energiatehokas LED-lamppu.

Roblon tähtitaivassarjalla luot taivaallista tunnelmaa

Haluatko kylpyhuoneeseen, terassille tai lastenhuoneeseen hieman tavallisuudesta poikkeavan valaistuksen? Roblonin tähtitaivassarjalla se onnistuu. Roblon tähtitaivassarjan öinen taivas saadaan syntymään projektoria ja useita kymmeniä niin sanottuja PMMA-valokuituja ja kuorittuja kuitupäitä käyttäen. Tähtitaivaan alla tunnelma on samaan aikaan jännittävä mutta rauhoittava, jolloin lapset nukkuvat levollista unta, suihkussa käynti on tunnelmallista ja vieraat viihtyvät terassilla. Tuiki, tuiki tähtönen -tunnelman voit tilata kotiisi nettirautakauppa Taloon.comista. Tunnelmallisten valaistusratkaisujen lisäksi saatat olla kiinnostunut pihavalaistuksesta, joka sekin, hyvin toimiessaan, voi olla samalla sekä tunnelmallinen että käytännöllinen. Pihavalaistukseen liittyvät myös liiketunnistimet, joilla voidaan säästää energiaa ja pienentää sähkölaskua. Katso siis valikoimamme ulkovalaisimet ja liiketunnistimet.

Lue lisää ▼
TUOTTEET:
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero