Woods

Woods on valmistanut kosteuden­poistajia yli 60 vuoden ajan. Yritys perustettiin alun perin Kanadassa Guelphin kaupungissa vuonna 1950, jonka ilmastossa oli välttämätöntä luoda tuotteita, joilla ei pelkästään ollut kykyä käsitellä kosteita olosuhteita, vaan jotka kestivät myös pitkään. Pitkän historiansa aikana Woods on onnistuneesti auttanut pitämään yli 300 000 asiakasta erossa kosteudesta ja homeongelmista. Kosteuden­poistajat on rakennettu kestämään vaativissakin olosuhteissa ja ne kestävät vuosia. Ylpeydellä voidaankin sanoa, että Woods-tuotteet ovat laadukkaita, luotettavia ja kestäviä. Woods-kosteudenpoistajat ovat voittaneet monia riippumattomia kuluttaja­testejä energia­tehokkuutensa ja kestävyytensä ansiosta.

Päivittäiset rutiinimme pyykin pesusta ruuan laittoon luovat paljon kosteutta koteihin. Neljän hengen koti­taloudessa jokainen henkilö luo päivittäin ilmaan keskimäärin 12 litraa vettä vesihöyryn muodossa. Tuloksena on kostea ympäristö, jossa homeet, ruosteet, punkit, hämähäkit ja sienet viihtyvät. Huonosti toimiva ilmanvaihto ei pysty poistamaan kaikkea kosteutta, ja sen voi havaita mm. ikkunoihin pinttyneestä tiivistetystä kosteudesta. Liiallinen kosteus voi tiivistyä myös asuin­rakennuksen kylmiin rakenteisiin, jotka voivat pahimmillaan aiheuttaa homevaurioita ja sen myötä vakavia terveys­haittoja allergioista muihin sairauksiin. Rakenteisiin levinneet vauriot vähentävät rakennusten arvoa, ja mahdolliset korjaukset ja saneeraukset voivat merkitä mittavia kustannuksia. Tämänkaltaiset ongelmat voidaan välttää Woods-kosteudenpoistajalla, joka muuttaa ilman kosteuden terveellisille lukemille. Näin voit lopettaa home- ja kosteusasioista murehtimisen!

Löydät sopivan kosteudenpoistajan omiin tarpeisiisi Woodin laajasta tuotevalikoimasta riippumatta siitä, onko sinulla suuri kylmä ryömintätila tai pieni lämmitetty kuivaushuone. Muita käyttökohteita ovat kellarit, pesuhuoneet, autotallit, varastot, kesämökit jne. Kaikki mallit voidaan liittää myös vedenpoisto­järjestelmään.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero