Listatalo

Listatalo on laadukas kotimainen sisustuslistojen ja kattopaneelien valmistaja. Kun remontoit ja vaihdat listoja ja paneeleja kodissa, yrityksessä tai muissa tiloissa, muista silloin tutustua Listatalon huipputuotteisiin. Listatalon tuotteet hankit kätevästi Taloon.comista, ja ne toimitetaan nopeasti haluamaasi osoitteeseen. Valikoimastamme löydät seinä- ja kattopaneelit, jalka- ja peitelistat sekä taitelistat ja monet muut tuotteet. Listatalon tuotteita on saatavilla Taloon.comista eri kokoisina ja värisinä. Selaa Listatalon laadukkaita kotimaisia tuotteita verkkokaupassa ja tilaa kaikki remonttiin sopivat seinälistat ja paneelit meiltä!

Listatalon laadukkaat paneelit ja muut tuotteet löydät kätevästi Taloon.comista

Listatalon tuotteet on valmistettu joko MDF-levystä tai puusta. MDF-levy on puuta hieman kovempaa materiaalia, mutta listat usein on mahdollista kiinnittää samalla tavalla kuin puulistat. Listatalon valikoimasta löydät erilaiset MDF-paneelit sekä puupaneelit, joilla on mahdollista kattaa mm. seinäpinnat. Listatalon kattopaneeleja on saatavilla Taloon.comista erikokoisina. MDF-levystä valmistetut kattopaneelit on mahdollista asentaa myös tiloihin, joissa on kattolämmitys. Taloon.comista löydät myös jalkalistat, joita on saatavilla myös erivärisinä. Mattolistat ovat laadukkaita ja tasalaatuisia sekä kestävät myös kovaa kulutusta. Niitä on myös valikoimassamme erivärisinä. Listatalon peitelistat ja taitelistat hankit kätevästi Taloon.comista. Meiltä löydät myös näppärät piilokiinnikkeet. Listatalon tuotteiden tuotetiedoista löydät yleensä myös listojen ja muiden tuotteiden asennusohjeet. Tutustu Taloon.comissa Listatalon laadukkaisiin ja kestäviin sisustuslistoihin, kattopaneeleihin sekä muihin tuotteisiin ja tee kannattavia löytöjä!

Listatalo tuotteet näppärästi suoraan netistä haluamaasi osoitteeseen

Listatalon kotimaisilla listoilla saat kestäviä, laadukkaita ja tyylikkäitä yksityiskohtia kotiisi tai muihin remontoitaviin tiloihin. Taloon.comista löydät lisäksi kätevät työtarvikkeet listojen asennukseen sekä näppärät kiinnikkeet ja asennustarvikkeet. Älä epäröi enää, vaan hanki kaikki remonttitarvikkeet samasta osoitteesta, Taloon.comista!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero