Fagerhult

Fagerhult tuo pohjoismaisen muotoilun ja käytännölliset valaisinratkaisut ulottuvillesi kätevästi. Laajasta valikoimastamme löydät niin kattoon kiinnitettävät kupuvalaisimet, seinävalaisimet ja niihin liitettävät numerokilvet, pistorasialliset valaisimet kylpy- ja keittiötiloihin sekä kattopintaan upotettavat valaisimet, joilla luot tunnelmaa kodin eri huoneisiin. Panosta toimivaan valaistukseen kodin jokaisessa huoneessa ja tee arjestasi käytännöllisempää ja kaikin puolin miellyttävämpää. Tilaa omat valaisimet jo tänään osoitteesta Taloon.com.

Kun etsit laatua, Fagerhult on ratkaisujen parhaimmistoa

Fagerhult on luottomerkki, jonka valmistamista valaisimista monille kuluttajille on kertynyt hyviä kokemuksia. Se on erikoistunut seinä- ja kattopintoihin kiinnitettäviin valaisimiin, jotka mukautuvat pintoihin jouhevasti ja tyylikkäästi. Esim. jousikiinnityksellä ilman työkaluja asennettavat upotettavat valaisimet ovat loistava ja käytännöllinen vaihtoehto remontoijalle. Joistain malleista voit valita, haluatko upottaa valaisimen katto- tai seinäpintaan, vai vain kiinnittää sen ulokkeeksi. Tutustu kunkin valaisimen yksityiskohtaisiin tuotetietoihin, joista selvität kätevästi niiden asennusmahdollisuudet ja ohjeet. Huomaa, että joissain tapauksissa lisäosat on tilattava erikseen. Muistathan, että meiltä tilaat kätevästi samalla toimituksella myös valaisimiin soveltuvat lamput ja LED-valot. Poimi laajasta tarjonnastamme omat suosikkisi ja nauti nettishoppailun helppoudesta.

Fagerhult tuo tiloihisi valoa ja arkeesi toimivuutta

Valaistuksella on tärkeä merkitys kodin tunnelman luomisessa. Se on myös olennainen tekijä toimivan arjen kannalta. Kun valintasi on Fagerhult, voit luottaa laatuun. Etsit valaisinta sitten yksityisiin tai julkisiin tiloihin, voit olla varma, että Fagerhultin valikoimasta löydät oman suosikkisi. Valaise katot, seinät, käytävät, ulkotilat ja toimistohuoneet laatuvalaisimilla – tervetuloa ostoksille!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero