DeWalt

DeWalt on yksi maailman johtavimmista ja tunnetuimmista työkalujen, suojavarusteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden valmistajista. Tuotteita on valmistettu pitkään, joten DeWaltilla on useiden kymmenien vuosien kokemus työstä. Valikoimasta löytyy esimerkiksi reikäsahoja, iskuporakoneita ja kulmahiomakoneita. Kaikki Taloon.comista löytyvät DeWaltin työkalut ovat sähkökäyttöisiä, joten ne nopeuttavat hommia niin paljon, että eron huomaa välittömästi. DeWaltin sähkötyökalut löydät Taloon.comista. Tervetuloa tilaamaan laadukkaat työkalut jo tänään!

DeWalt -tuotteet jokaiseen projektiin

Rakentaminen ja remontoiminen on vaativaa puuhaa, joka täytyy hoitaa tarkasti. Kaikenlaisissa projekteissa auttaa se, että työkalut ovat laadukkaita. Silloin ei tarvitse huolehtia vasaran varren katkeamista tai sähkölaitteiden rikkoutumista. DeWaltin sähkötyökalut ovat vertaansa vailla. Ne kestävät aikaa ja kovaakin käyttöä, joten erityisen hyviä ne ovat kaikille niille, jotka tykkäävät puuhastella remonttiaskareiden parissa. DeWaltilta on saatavana myös lisätarvikkeet, jotka sopivat DeWaltin sähkötyökaluille. Tällaisesta esimerkkinä voisi toimia vaikkapa jiirisahoille suunniteltu yleispöytä. Lisätarvikkeet käyvät vain ja ainoastaan DeWaltin tuotteille, joten niitä ei voi yhdistää muiden merkkien kanssa. Tarvikkeiden yhteydessä kerrotaan, mille tuotteille mikäkin sopii. Tutustu siis tarkasti kunkin tuotteen yksityiskohtaisiin tietoihin ja kerää itsellesi oma voittamaton työkaluarsenaali!

DeWalt -tuotteet edulliseen hintaan Taloon.comista

Taloon.comissa et joudu maksamaan ylimääräistä, vaikka tuotteet ovatkin huippulaatuisia. DeWalt -sähkötyökalut ovat yleiseen tasoon nähden edullisia juuri Taloon.comissa. Niiden valikoima on laaja, joten niillä hoituu isompikin remontti. Kaikki työtarvikkeet saat Taloon.comista. Meiltä löydät laajan valikoiman sähkötyökaluja, mutta poimit joukosta mukaan tarvittaessa myös perinteisemmät käsikäyttöiset työkalut. Klikkaa itsesi edullisille ostoksille!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 131.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero