GreenCare

Mikäli puutarhanhoito on intohimosi, olet saattanut kiinnittää huomiosi televisiossakin mainostettuihin GreenCare -tuotteisiin. Tiedätkö kuitenkaan, mikä GreenCaren takana on? Brändin historia vie vuoteen 2011, jolloin Berner lanseerasi tunnetun GrowHow -valikoimansa uudella nimellä. Pelkästään nimenvaihdokseen ei kuitenkaan tyydytty, vaan tuore GreenCaren valikoima sai perheenlisäystä kasvualustatuotteilla. GreenCaren onnistunut tavoite on luoda tuotemerkki, jonka avulla saat kauniin puutarhan helposti. Tuotteet ovat laadukkaita ja erittäin helppokäyttöisiä, joten voit tuntea todellista onnistumisen riemua GreenCaren avulla!

Yks-kaks-kaunista – GreenCare piristää nuutunutta puutarhaasi

Jos puutarhasi on päässyt nuutumaan tai haluat vain varmistaa, ettei niin pääse käymään, luota GreenCareen! Me Taloon.comissa haluamme tuoda tätä mainiota tuotemerkkiä uuden asiakaskunnan tietoisuuteen, joten olemme lisänneet heidän tuotteitaan valikoimaamme. Helpoiten tilaat laadukkaat puutarhatuotteet, kuten kompostikuivikkeet, tuosta alta vaikka heti! Voit luottaa kotimaiseen huippuosaamiseen ja laatuun tuotteiden valmistuksen osalta, sillä GreenCaren takana olevan Berner-yhtiön tuotekehitys- ja tuotantolaitokset sijaitsevat Suomessa. Anna siis puutarhallesi parempi elämä ja tilaa GreenCare -tuotteet kätevästi Taloon.comin verkkokaupasta!

Tilaa puutarhasi pelastus Taloon.comista – valitse GreenCare tuotteet

Me Taloon.comissa valitsimme GreenCaren valikoimaamme, sillä Berner on kotimainen yhtiö, jolla on vankka kokemus puutarhanhoitotuotteiden saralla. Yrityksen arvot ja luotettavat tuotteet herättivät kiinnostuksemme, ja halusimme tuoda valikoiman kätevästi verkkokauppamme listoille tilattavaksi. Bernerin toiminta on myös kansainvälistynyt useiden ulkomaisten tytäryhtiöidensä avulla, joten kasvua on luvassa muuallakin kuin puutarhassa! Yhtiön tuotteiden lisäksi valikoimaamme kuuluu myös muita laadukkaita tuotemerkkejä. Katso esimerkiksi linkin takaa muut kasvinsuojeluaineet ja lannoitteet ja tilaa täydennystä puutarhasi hyväksi! Entä tarvitsisitko kesämökillesi uutta puuceeta? Käypä siinä tapauksessa vilkaisemassa myös meiltä tilattavissa olevat kuivakäymälät, joihin voit käyttää esimerkiksi GreenCaren kompostikuiviketta, jota saat ison, 50 litran säkin Heavy Express -kuljetuksella suoraan haluamaasi osoitteeseen!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero