i-Valo

i-Valo on kokenut laadukkaiden valaisimien valmistaja, ja heille on kertynyt siitä vankkaa ammattitaitoa aina yrityksen perustamisvuodesta 1971 lähtien. He ovat toimintansa aikana ehtineet valmistamaan tuhansia erilaisia, kestäviä ja korkealaatuisia valaisimiaan moneen eri kohteeseen. Yrityksen tuotantolaitokset ovat Hämeenlinnan Iittalassa, ja kotimainen kysyntä on kovaa, vaikka suuri osa heidän tuotannostaan menee myyntiin ympäri maailman. i-Valon laadukkaat valaisimet on suunniteltu tarkoituksenmukaisuutta, energiatehokkuutta sekä ulkonäköä ajatellen.

Turvalliset ja tarkoitukseen sopivat i-Valo valaisinratkaisut löydät Taloon.comista

i-Valon valikoimiin kuuluvat standardituotteet sekä räätälöidyt valaistusratkaisut. Tarkoitukseen sopivat ja turvalliset valaisinratkaisusi löydät laadukkaasta i-Valo valikoimasta, jossa on sertifioituja sekä laatu- ja ympäristöstandardit täyttäviä tuotteita. Kotisi oikeanlainen valaistus on osa hyvinvointiasi ja vaikuttaa siten myös viihtymiseesi. Laadukkaat ja kestävät yleisvalaisimet kuiviin ja kosteisiin tiloihin valaisevat tehokkaasti ja turvallisesti kotiasi. Valo on testattua ja tasalaatuista, eikä vilku ärsyttäen silmiäsi. Alumiinista tai sinkitystä teräksestä valmistettujen pinta-asennuskauluksien sekä uppoasennussankojen avulla tukevoitat valaisimiesi asennusta. Taloon.com luottaa i-Valon kestäviin sekä laadukkaisiin tuotteisiin, ja toimimme siksi heidän jälleenmyyjänään.

i-Valo valmistaa tunnetut ja turvalliset valaisimet

Seinä- tai numerovalaisimeen voit liimata kätevästi talosi numeron, sillä se on muotoiltu tavalla, joka mahdollistaa numeroiden hyvän näkyvyyden suuntaan kuin suuntaan. Roiskevesitiiviissä valaisimissa on iskunkestävä polykarbonaattikupu sekä laadukas teräsrunko. Ulkovalaisimia voit halutessasi varustaa lumilipalla, jonka voit tilata erikseen. Laajasäteilijät sopivat hyvin ulkokäyttöön ja hyvän valaisevuutensa vuoksi myöskin teollisuuteen tehtaita, halleja ja kävelysiltoja valaisemaan. Kun ostat laadukkaita valaisimia, tarvitset niihin lisäksi myöskin lamput, jotka löydät helposti Taloon.comista. Sinulla on myös hyvä olla käytössä toimivat ja laadukkaat työkalut, joilla kiinnität uudet valaisimesi seinään tai kattoon nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero