Mano

Työkalupakit ovat ehdoton apu järjestyksen säilyttämiseen kaikille rakentajille, kunnostajille ja kenelle tahansa, jolle työkalujen käyttö on oleellista. Hyvä järjestys ei paitsi lyhennä työhön kulutettavaa aikaa, vaan uskomme myös, että se itsessään kannustaa tekemään töitä. Sekalainen työkalupakki saa viivyttämään työntekoa, kun tarvittavia välineitä ei milloinkaan löydä. Manon työkalupakeissa tarvikkeet pysyvät siistissä järjestyksessä ja lisälokeroilla saat vielä enemmän tilaa säilytykseen! Meiltä löydät asiallisen valikoiman Manon työkalupakkeja sekä erillisiä lokerikoita.

Manon työkalupakit ja lokerikot löytöhintaan Taloon.comista

Työkalupakit sisältävät 2-4 lokeroa ja lisälokeroilla luot niihin ekstratilaa helposti. Jotkin työkalupakeista sisältävät laadukkaat metallilukot ja toiset menevät säppiin muovilukoilla. Pakit ovat helposti huomioitavia kelta-mustan värityksensä ansiosta ja sivuiltamme näkee helposti, minkä kokoinen mikäkin pakki tarkemmin on. Työkalupakin kuuluu olla ergonominen kannettaessa ja käytettäessä. Erikorkuiset työkalupakit onkin suunniteltu soveltumaan monille erilaisille rakentajille, jotta työnteko olisi kaikille mieluisaa. Manon työkalupakit ovat ennen kaikkea laadukkaita, kestäviä ja käytännönläheisiä.

Panosta järjestykseen ja tilaa laadukas Manon työkalupakki edullisesti verkosta

Siisti työkalupakki on jokaisen projektin ensimmäinen askel. Hommaan tarttuminen on huomattavan paljon helpompaa, kun siihen tarvittavat välineet ovat siistissä järjestyksessä ja selvästi näkyvillä. Näin näet heti, mitä eri välineitä sinulla on käytössäsi ja mitä mihinkin projektiin tarvitset. Työkalupakkeja voi myös olla useampi eri tarkoituksia varten, jolloin yksi työkalupakki vastaa yhtä käyttötarkoitusta. Unohda muovikassit ja epämääräiset työkalukasat autotallissa ja helpota elämääsi Manon laadukkailla ja kestävillä työkalupakeilla. Katso tuotteet ja siirry tilaamaan!

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero