Panelia Woods

Kun sisätilojen remontti on lähes valmis, panosta huoneiden tyylikkääseen ilmeeseen ja hanki meiltä ensiluokkaiset Panelia Woodsin listat ja kynnykset, joissa toistuu suomalaisen puun kaunis tunnelma. Ehkäpä tarvitset myös huulettuja ovenkarmeja ovelle! Meiltä löydät niin tammikynnykset, jalkalistat ja peitelistat edullisesti ja kotiin kuljetettuna. Viimeistele kokonaisuus pienintäkään yksityiskohtaa unohtamatta. Kotimainen Panelia Woods on laatumerkki, jonka tuomaan lopputulokseen voit olla aina tyytyväinen. Taloon.comin laajasta valikoimasta tilaat kerralla kaiken tarvitsemasi, myös porraslistat huippukätevästi!

Panelia Woods – tyylikkäät ja laadukkaat listat

Sisustuksessa tyyli on kiinni pienistä yksityiskohdista. Siksi viimeistely on hyvä tehdä huolellisesti. Jos listat ja kynnykset puuttuvat tai niiden materiaaleissa on toivomisen varaa, virheet pistävät silmään takuuvarmasti. Panelia Woodsin kynnykset ja listat on kehitetty luomaan kotiin ainutlaatuista tunnelmaa ja näyttävää ilmettä. Huulletut tammikynnykset, jalkalistat, mattolistat, peitelistat ja parkettilistat löydät Panelia Woodsin tarjonnasta muutamalla klikkauksella! Meiltä löydät myös pyökistä valmistettuja listoja. Olemme varanneet sinulle laajan valikoiman niin ohuita kuin paksuja listoja, joita voit valita täysien omien tarpeidesi mukaan. Tutustu kunkin tuotteen tarkkoihin tietoihin, ja mieti rauhassa lattioidesi värimaailmaa. Leveämmillä listoilla saat näyttävää ilmettä, kun kapeat taas sopivat hyvin pienempiin tiloihin. Listojen asentaminen on huippuhelppoa – voit kiinnittää ne joko naulaamalla tai liimaamalla nopeasti ja kätevästi. Muista varata listoja hieman enemmän kuin laskemasi menekki, sillä niitä on hyvä olla varalla mallistojen muuttuessa aika ajoin. Kerää kaikki haluamasi tuotteet samasta osoitteesta eli Taloon.comista ja nauti kotiinkuljetuksen helppoudesta.

Panelia Woods – tyyliä, kestävyyttä ja laatua kodin kaikkiin tiloihin edullisesti

Me olemme aina remontoijan apuna – siksi valitsimme sinulle myös laadukkaat Panelia Woods -tuotteet, joilla viimeistelet remontin tyylikkäästi ja luot huoneisiin moitteettomat kynnykset ja listat vähällä vaivalla. Meiltä löydät kätevästi myös muut tuotemerkit ja hyviä tuotteita eri valmistajilta. Tervetuloa edullisille laatuostoksille Taloon.comiin!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero