Ekolet Puuceet ja käymälät

Kotimainen valmistaja Ekolet tunnetaan laadukkaiden ja ekologisten kuivakäymälöiden edelläkävijänä. Merkin kuivakäymälät ovat täysin hajuttomia sekä erittäin helppoja asentaa ja huoltaa. Ne ovat toimiva ratkaisu esimerkiksi mökille, retkeilyalueille tai matkailukohteisiin. Taloon.comin valikoimasta löydät Ekoletin innovatiiviset puuceet ja kuivakäymälät sekä sisä- että ulkokäyttöön huippuedulliseen hintaan!

Ekolet kuivakäymälä - hajuton ja ekologinen ratkaisu mökille

Ekolet Oy on vuonna 1990 perustettu suomalainen yritys, jonka erikoisosaamiseen kuuluvat laadukkaat ja helposti asennettavat, ulko- tai sisäkäyttöön tarkoitetut kuivakäymälät. Tuotteita on myyty Suomessa ja ulkomailla suurella menestyksellä jo yli 25 vuotta. Ekoletin kuiväkäymälöiden erottava tekijä piilee niiden helppoudessa sekä niiden tehokkaassa kompostointijärjestelmässä. Patentoidun nesteenkäsittelyjärjestelmän ansiosta Ekolet kompostikäymälä ei vaadi toimiakseen mitään lisäaineita, kuten kuivikkeita. Nelilokeroisissa malleissa tyhjennettävä lannoittava multa on käyttökelpoinen sellaisenaan. Erillistä ja aikaa vievää jälkikompostointia ei siis tarvita. Kompostoiva puucee onkin kehitetty ekologisuus ja käytännöllisyys mielessä pitäen. Se sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön ja korvaa hyvin myös tavallisen vesivessan. Huolestuttavatko sinua käymälän tyhjennys ja huolto? Ekoletin ulkokäymälöissä tyhjennystarve tulee vastaan yleensä vain kerran vuodessa, käytöstä riippuen jopa harvemmin. Kun valitset Ekoletin, sinun ei siis tarvitse uhrata arvokasta vapaa-aikaasi huussin huoltoon.

Tilaa Ekolet kuivakäymälä helposti Taloon.comin valikoimasta

Etsitkö hajutonta ja helppokäyttöistä wc-ratkaisua mökkisi sisätiloihin? Ekolet kompostoiva sisäkäymälä on hajuton ja tyylikäs ratkaisu, joka ei tarvitse vettä toimiakseen. Se kompostoi käymälä- ja elintarvikejätteet tehokkaasti valmiiksi ravinnepitoiseksi mullaksi. Ekoletin sisämalleissa kapasiteetti riittää noin 2-3 kuukauden käyttöön vuodessa - mikäli käyttäjiä on neljä. Muita mainitsemisen arvoisia etuja ovat miellyttävä, suomalaisiin tarpeisiin kehitetty design. Toki Ekoletin valikoimasta löytyy myös perinteinen puinen ulkohuussi, joka kuuluu tyypillisen mökkimaiseman klassikoihin. Kyseessä on tyylikäs ja helppohoitoinen mökkikäymälä, joka ei tarvitse toimiakseen sähköä. Puusta valmistettu ulkorakennus on kehitetty varta vasten kompostikäymälään sopivaksi. Mallista riippuen käymälässä on joko perinteinen ristikkoikkuna tai sitten oven alaosaan sijoitettu ikkuna. Kummatkin päästävät runsaasti valoa huussiin, jotta sisällä ei tarvitse ainakaan päiväsaikaan istua pimeässä. Tilaa nyt ympäristöystävällinen kuiväkäymälä mökille säästöhintaan laajasta valikoimastamme ja päivitä mökkisi varustetaso ajan tasalle vaikka kertaheitolla!

Lue lisää ▼

Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero