Onduline

Ranskalainen Onduline tunnetaan laadukkaan kattomateriaaIin valmistajana. Merkin innovatiiviset kattolevyt ovat kestävä ja edullinen ratkaisu erilaisiin rakennuksiin helpon asennuksen ja hyvien käyttöominaisuuksien ansiosta. Taloon.comin valikoimasta löydät eriväriset katelevyt ja niihin tarvittavat varusteet ja lisäosat houkuttelevaan hintaan. Oli kyseessä sitten omakotitalon, mökin tai huvilan kattoasennus - aallotetun kattohuovan avulla tyylikäs ja toimiva lopputulos onnistuu helposti myös ilman ammattilaisen apua.

Onduline-katto on tyylikäs ja kestävä ratkaisu suomalaiseen kotiin

Onduline-kattohuopa soveltuu erinomaisesti erilaisiin käyttökohteisiin. Irtonaisena myytävät levyt ovat taipuisat, minkä ansiosta aaltoja voi painaa leveämmiksi tai puristaa kapeammiksi tarpeen mukaan. Näin urakka onnistuu tyylillä myös katon ollessa epätasainen tai vino. Jopa kaarikaton teko onnistuu taipuisalla levyllä ongelmitta. Levyjen alhainen paino helpottaa myös niiden liikuttelua ja siirtämistä katolle, ja ne voidaan asentaa suoraan vanhan huopakaton päälle. Valitsemalla Onduline-katon säästyt siis aikaa vieviltä purkutyöltä ja raskaalta raahaamiselta. Helppo asennus on kuitenkin vain yksi monista kattolevyn hyödyistä. Asennettuna Onduline on jämäkkä, täysin vesitiivis ja erittäin hiljainen säästä ja lämpötilasta riippumatta. Peltikaton natina tai äänekäs kopina sateella jäävät tämän katteen kanssa historiaan. Alhaisen neliöhinnan ansiosta Onduline-kate on samalla kustannustehokas ratkaisu. Talvella katelevyn karhea pinta toimii kätevänä lumijarruna, ja kesäisin katto pysyy miellyttävän viileänä. Muita mainitsemisen arvoisia plussia ovat levyjen sisäänrakennettu kondenssisuoja ja se, ettei Onduline katto häiritse metallikattojen tapaan gsm-signaalia. Herättikö tämä kuvaus jo mielikuvia uudesta katosta? Tutustu nyt valikoimaamme ja toteuta unelmiesi projekti

Tilaa helposti asennettavat Onduline-kattolevyt nyt Taloon.comista

Taloon.comista saat kaikki tarvikkeet upean Onduline-katon asentamiseen kätevästi samasta paikasta. Itse kattolevyjen lisäksi löydät myös tarvittavat harjatiivisteet, harjalistan, päätyräystäspellit ja kateruuvit. Ruuveja tarvitaan levyjen kiinnitykseen aallonharjoihin. Näin syntyy aikaa kestävä katto, jonka vesitiiviyden valmistaja takaa peräti 15 vuodeksi. Myös optisesti Onduline-kate on vakuuttava: katteen kaunis aallotus muistuttaa kuitusementtikattoa. Miellyttävä ilme syntyy viirukuvioidun pinnan ja syvän värin yhdistelmästä. Tämän houkuttelevan kokonaispaketin kruunaa kilpailukykyinen hinta. Käy ostoksille ja tule tekemään löytöjä!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 6.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero