D-C-Fix

D-C-Fix -sisustusmuovilla muunnat helposti, edullisesti ja nopeasti kodin sileiden pintojen ilmettä. D-C-Fix -kontaktimuovit sopivat isojen ja pienten pintojen uudistamiseen.

Kaipaatko vaihtelua sisustukseen, häiritseekö sinua kalusteiden, pöytäpinnan tai seinän väri? Jos kodin pinnat kaipaavat piristystä, D-C-Fix -muovilla saat uutta ilmettä sisustukseen helposti ja nopeasti. Voit päällystää keittiön työtasot, rumat välitilan kaakelit tai vaikka kylpyhuoneen kalusteet helposti uudella muovipinnalla omaan makuusi ja sisustukseesi sopivaksi. D-C-Fix sisustusmuovit sopivat myös askarteluun, kalusteiden päällystämiseen, seinäpinnoille tai tuomaan näkösuojaa ikkunoihin. Käyttötarkoituksia on lukuisia, joihin vain oma mielikuvituksesi on rajana.

D-C-Fix -sisustusmuovilla uudistat kodin pinnat edullisesti

Edullisella D-C-Fix -kontaktimuovilla saat pidennettyä kodin kalusteiden käyttöikää ja tehtyä pientä pintaremonttia kotiin pienellä budjetilla. Helposti puhtaana pidettävän D-C-Fix -kontaktimuovin asentaminen on nopeaa. Leikkaat vain saksilla muovin haluttuun muotoon ja mittaan käyttökohteen mukaan, lopuksi liimaat uuden pinnan poistamalla tarran suojapaperin. D-C-Fix -sisustusmuoveilla kodin pintojen uudistamisen käy käden käänteessä. Kuoseja ja pintakuvioita on lukuisia, voit valita yksivärisen, marmori-, puu-, tiili- tai betonikuvioisen pinnan. Lasipintojen päällystämiseen sopii erinomaisesti huurrelasi-kuvioiset sisustusmuovit. D-C-Fix -kontaktimuovia löytyy myös liitutaulupinnalla, joka on hauska ratkaisu esimerkiksi lasten huoneen seinäpinnalle, muistitauluksi keittiöön tai lasten kalusteisiin piirustusalustaksi. Liitutaulu-kontaktimuovilla voit myös tehdä hauskat kyltit ja etiketit keittiöpurkkeihin tai säilytyslaatikoihin, ilman sotkemista maalin kanssa. Yhdistelemällä erilaisia sisustuskontaktimuoveja saat luotua kiinnostavia ja persoonallisia yksityiskohtia kodin sisustukseen. Ideoi ja toteuta helposti kotisi sisustukseen uusi ilme D-C-Fix sisustusmuoveilla.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero