Kruunuaita

Kruunuaidan modernit aitaelementit ovat hienosahattua valkoiseksi pohjamaalattua kuusilautaa. Näillä tyylikkäillä ja tukevilla aidoilla rajaat pihasi mukavasti naapuri tonteista. Aita on viimeistelty kauniita ja kestäviä yksityiskohtia myöden. Yritys tuntee myös vastuuta – heidän tuotannossaan keskeisellä sijalla onkin ekologinen ajattelu ja siksi he pyrkivätkin tekemään ekologisia valintoja. Tilaa nyt Kruunuaidan laadukkaat ja luotettavat aidat Taloon.comista edullisesti ja kotiinkuljetuksella!

Kruunuaita on suomalaista laatua pihallesi

Kruunuaita Oy on valmistanut laadukkaita aitoja jo vuodesta 1989. Yritys on kasvanut alun pienestä perheyrityksestä tämän päivän innovatiiviseksi huippumerkiksi. Yritys valmistaa laadukasta ja kestävää kotimaista aitaa kotimaisin voimin. Kestävien ja hyvin suunniteltujen aitojen liitoskohdat on jo suojattu maalikerroksella, joten niiden on tarkoitettu kestävän pitkään. Kosteuskaan ei jää haitallisesti aidan väleihin tai päälle, vaan vesisade huuhtoo kätevästi pois roskat ja muutkin epäpuhtaudet sen kaikilta pinnoilta. Yritys on kasvattanut suosiotaan entisestään, sillä vuosittain Kruunuaita tuottaa suomalaisille pihoille n. 10 km perinteistä ja laadukasta aitaa. Kruunuaidalla on myös hyväntekeväisyyttä, ja he lahjoittavat Kirkon Ulkomaanavun kautta yhden puuntaimen jokaista rakennettua 50 aitametriä kohden. Panosta siis suomalaiseen, kestävää kehitystä suosivaan laatutuotteeseen. Kiiruhda nyt tilaamaan tämän luotettavan kotimaisen valmistajan tekemä perinteisen kaunis aitasi meiltä suoraan haluamaasi osoitteeseen!

Tilaa tyylikäs ja perinteinen Kruunuaita nopeasti ja edullisesti Taloon.comista

Perinteinen ja laadukas suomalainen aita sopii pihapiiriin kuin pihapiiriin ja luo siihen ajatonta ja tyylikästä ilmettä. Kun kerran laitat pihaasi kuntoon, niin Taloon.com tarjoaa siihen tarkoitukseen laadukkaimmat mahdolliset tarvikkeet. Etsitkö muitakin tuotteita ja tarvikkeita? Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä löydät meiltä helposti uuteen laadukkaaseen aitaasi ja pihapiiriisi täydellisesti sopivat ja tyylikkäät piharakennukset. Samalla voit lisätä tilaukseesi myös puutarhakalusteet rentoon ja mukavaan oleskeluun.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 3.7 tähteä. Tuotearvosteluja on 7.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero