Ambrogio

Ambrogio on italialaisen Zucchetti-yritysryhmän brändi, joka on erikoistunut robottiruohonleikkureiden kehittämiseen ja valmistukseen. Merkin tuotevalikoima pitää sisällään monipuolisen kattauksen erilaisia ruohonleikkaukseen tarkoitettuja robotteja, joiden ansiosta nurmikon hoito helpottuu huomattavasti. Tutustu nyt näihin teknologian ihmeisiin ja tilaa oma suosikkisi netistä vielä tänään!

Ambrogion robottiruohonleikkurit Taloon.comin kattavasta valikoimasta

Ambrogion robottiruohonleikkurit on kehitetty korkea laatu ja käyttömukavuus mielessä pitäen. Ne ovat hiljaisia käytössä, helposti hallittavia ja tehokkaita. Mikä parasta, ne hoitavat työn täysin itsenäisesti. Latausta tarvittaessa robotti hakeutuu itsenäisesti takaisin latausasemalle, joten laitteen jatkuva valvominen ei ole tarpeen. Taloon.comista löydät Ambrogio-tuotesarjan mallit useassa koko- ja hintaluokassa. Pienimmät laitteet soveltuvat parhaiten maksimissaan 500 neliömetrin kokoisille pihoille, kun taas isoimmat hoitavat helposti jopa 5000 neliömetrin pinta-alan. Voit itse säätää haluamasi leikkuuajat robotin valikosta. Etkö halua Alex-robottiruohonleikkurisi työskentelevän sateella? Siinä tapauksessa voit kytkeä päälle robotissa olevan nerokkaan sadetunnistimen. Sen lisäksi Alex-robottiruohonleikkuri on varustettu innovatiivisella ZCS-patentoidulla turvaterällä. Vai onko pihassasi erityisen tuuhea tai korkea ruohikko? Tarvittaessa robottiin on saatavilla lisävarusteena 4-sakarainen tähtiterä, joka on kehitetty juuri tähän haasteeseen. Selaile nyt tuotevalikoimaa ja bongaa paras ratkaisu huippuhintaan!

Tilaa kotiisi oma Ambrogio ja ruohonleikkaus onnistuu leikiten!

Ambrogio-mallisto on jaettu useampaan kategoriaan. Nimensä mukaan vihreä GREEN line on selkeä ja intuitiivinen tuotesarja, joka on kehitetty tavalliseen arkikäyttöön. Se on mainio valinta, jos tarvitset laitetta lähinnä kotona ja mökillä. Sen sijaan punainen PRO line edustaa teknologisesti edistyksellistä linjaa, joka on tarkoitettu ammattilaisenkin käyttöön. Mallistoa täydentää innovatiivinen NEXT line, joka on modulaarinen ja varma valinta tulevaisuudelle. Ammattisarjan robottoruohonleikkureissa tiivistyy Amrogion koko osaaminen. Roboteissa on mm. kätevä kosketusnäyttö, edistyneet navigointijärjestelmät sekä ZCS Connect -moduuli vakiona. Tulokset ovat sen mukaiset: yhdellä ainoalla latauskerralla Pro-sarjan tuote hallitsee leikiten jopa 5000 neliömetrin pinta-alaa ja huoltaa tilaa väsymättä seitsemän tunnin ajan. Innostuitko? Tee ruohonleikkauksesta nyt helppoa ja vaivatonta hankkimalla omasi Taloon.comista!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.5 tähteä. Tuotearvosteluja on 2.
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero