Reka

Maamme suurin suomalaisten omistama kaapelivalmistaja Reka valmistaa erilaisia kaapeleita ja johtoja teollisuudelle, sähkönsiirtoa varten sekä rakennuksille. Yhtiön toiminta-ajatuksena on valmistaa, myydä ja kehittää uusinta, kehittyneintä teknologiaa hyödyntäen tarkkoja kaapelistandardeja noudattavia kaapeleita ja johtoja parhaista, korkealaatuisimmista materiaaleista. Kansainvälisen yhtiön päämarkkina-alueita Suomen lisäksi ovat Venäjä, Baltian maat ja Pohjoismaat. Taloon.comista löydät tarpeittesi mukaiset asennus-, voima-asennus- ja maakaapelit.

Reka valmistaa kaikenlaisia kaapeleita

Lähdetään liikkeelle yleisimmästä sisäasennuskaapelista, joka on MMJ-vakioasennuskaapeli. Kirjaimet MMJ tarkoittavat asennuskaapelia, jossa on muovivaippa ja -eriste. MMJ-kaapelia ei saa asentaa maahan tai betoniin ilman suojausta. Kirjainsarjan jälkeen tulevalla numerolla kerrotaan kaapelin johtimien määrä ja toisella numerolla ilmaistaan johtimien poikkipinnan koko neliömillimetreinä. Koodin perässä oleva S-kirjain kertoo, että kaapelissa on keltavihreä maadoitusjohdin. Jos koodin viimeisenä kirjaimena taas on N, kyseessä on kaapeli, jossa on toinen vaihejohdin maadoitusjohtimen sijasta. Taloon.comin Rekan mallistossa on useita erilaisia MMJ-kaapeleita. Kun tarvitaan voima-asennuskaapeleita vaativaan, kiinteään ulko-, sisä- ja maa-asennuskäyttöön, vastauksena on jälleen Reka. Käyttöominaisuuksiltaan erinomaiset, PVC-materiaaleista valmistetut pitkäikäiset ja paloturvalliset kaapelit on suunniteltu helposti asennettaviksi.

Reka kaapelit metritavarana tai pakettina

Osa Rekan kaapeleista myydään tilattuun mittaan katkaistuna metritavarana, osa puolestaan 50 tai 100 metrin paketeissa. Määrämittaan katkaistua kaapelia ei voi palauttaa, mutta keloille Reka on perustanut koko Suomen alueella toimivan kelapalautuspisteitten verkoston, jonka kautta voi lähettää pieniäkin palautuseriä. Palautus tapahtuu siten, että asiakas hoitaa rahtimaksun häntä lähimpänä sijaitsevaan kelapalautuspisteeseen, josta hän saa myös hyvityksen palauttamistaan keloista. Reka Kaapelille on tärkeää, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua, ja siihen liittyen yritys on kehittänyt myös tämän tehokkaan kelapalautusjärjestelmänsä. Kaapeleiden ohella saatat olla kiinnostunut muistakin sähköasennustarvikkeista, kuten asennuskalustesarjat tai pistorasiat.

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.3 tähteä. Tuotearvosteluja on 4.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero