Swegon

Ilmanvaihdon toimivuudella on suuri merkitys arjen sujuvuuteen ja elämän laatuun. Jos olet kyllästynyt huonosti toimivaan ilmanvaihtoon ja tunkkaiseen sisäilmaan, tilaisuutesi on tullut. Tarjoamme nimittäin laajan valikoiman huippulaadukkaita Swegon-ilmanvaihtolaitteita, joiden joukosta löydät niin ilmanvaihtokoneet, ilmankäsittelylaitteet, ilmanjakolaitteet, säädinkuvut, talotuulettimet kuin suodattimetkin. Kaiken tämän lisäksi tilaat meiltä kätevästi myös ilmastointiputket ja osat.

Swegon on laatumerkki, joka pitää sisäilman puhtaana

Swegonin tuotteiden avulla järjestät toimivan ilmanvaihdon niin kotiin, julkisiin tiloihin ja toimistoihin. Laitteiden käyttömukavuus on huippuluokkaa, sillä ne eivät tee tilasta vetoisia. Kaikki merkin koneet ovat myös ääneltään hyvin hiljaisia, joten niitä on ilo käyttää niin päivällä kuin yölläkin. Ilman puhtaus ja toimiva ilmanvaihto vähentävät niin kosteusvaurioiden ja homehtumisen kuin allergioiden ja astmankin riskiä. Ne ovat myös ekologisen kuluttajan ykkösvaihtoehto, sillä energiatehokkuuden ansiosta laitteet säästävät jo ensimmäisen vuoden aikana yhtä paljon energiaa, kuin niiden koko tuotanto- ja kuljetus ovat kuluttaneet. Swegon antaa siis hulppeita taloudellisia säästöjä – ja niitähän Suomen oloissa on mahdollista tehdä toimivalla ilmanvaihdolla! Tilaa uusi ilmanvaihtolaitteisto jo tänään, niin huomaat vaikutukset kukkarossasi vuosien ajan.

Swegon-tuotteet edullisesti osoitteesta Taloon.com

Taloon.com tarjoaa laajan valikoiman Swegonin tuotteita. Meiltä löydät niin korvausilmaventtiilit, LTO-laitteet, säädinkuvut, suodatinpakkaukset, äänenvaimentimet, talotuulettimet kuin ILVA-takkakytkimet. Tarkista kunkin tuotteet yksityiskohtaisista tuotetiedoista niiden sopivuus juuri omaan ilmanvaihtojärjestelmääsi. Jos haussa on ilmanvaihtokoneen kattoasennusteline, senkin löydät laajasta valikoimastamme. Hanki myös oikeat välineet, joiden käyttö helpottaa asennusta huomattavasti. Tutustu siis ilmastoinnin asennustarvikkeet -valikoimaamme ja poimi kaikki tarpeellinen samasta osoitteesta. Nyt on aika panostaa ilmanvaihtoon, ja sehän onnistuu loistavasti Taloon.comin avulla!

Lue lisää ▼
Brändin tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.8 tähteä. Tuotearvosteluja on 5.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero