Simplicity

Ruohonleikkurivalmistaja Simplicity on tunnettu laadukkaista ruohonleikkureistaan. Niitä käyttävät yleisesti kunnat, kiinteistöhuoltoyritykset sekä kotitaloudet ympäri maailmaa. Simplicity-ruohonleikkuri on oikea valinta silloin kun tarvitaan tehokkuutta ja toimivuutta ruohonleikkuuseen.

Kaunis nurmikko vaivattomasti

Yksinkertaisuus on kaunista. Simplicity-ruohonleikkurilla saat leikattua täydellisen tasaisen nurmikon, joka on ilo silmälle ja myös jalalle. Simplicity -leikkurit ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Niiden tuotekehityksessä on toimivuuden ja kestävyyden lisäksi kiinnitetty huomiota äärimmäiseen käyttömukavuuteen.

Simplicity-ruohonleikkureiden tuotevalikoimaan kuuluu perinteiset työnnettävät ruohonleikurit sekä tehokkaat päältä ajettavat ajoleikkurit. Työnnettävät leikkurit on varustettu valualumiinisella rungolla sekä tehokkailla Briggs & Strattonin -moottoreilla, jotka yhdessä varmistavat ruohonleikkureille pitkän ja tehokkaan käyttöiän.

Simplicity-puutarhatraktorilla leikkaa suuremmankin pihan nurmikentän helposti ja vaivattomasti istuen ergonomisesti muotoillussa miellyttävässä penkissä. Ruohonleikkurit on suunniteltu helppokäyttöisiksi. Erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pihamaihin löytyy Simplicity-ruohonleikkureista varmasti sopiva valinta. Kun haluat pitkäikäinen ja laadukkaan ruohonleikkurin, valitse Simplicity.

Lue lisää ▼
Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat saaneet asiakkailtamme keskimäärin 4.4 tähteä. Tuotearvosteluja on 132.
Joillekin myymillemme tarvikkeille rahti määräytyy toimitusosoitteen postinumeron ja toimitettavan määrän mukaan. Kerro meille siis ensin postinumerosi, niin voit sen jälkeen lisätä tämän tuotteen ostoskoriin. Voit määritellä rahtilaskentaan käytettävän postinumeron tässä:
Postinumero